Ce mai face Narcisa Birjaru de la Chefi la cuțite

Ce face Narcisa Birjaru de la Chefi la cuțite

Narcisa Birjaru a câștigat sezonul 9 de Chefi la cuțite, iar participarea sa la show-ul culinar i-a adus o mulțime de fani. Recent, prima femeie câștigătoare a show-ului culinar a publicat o imagine cu soțul ei.

La mai bine de 1 an de la difuzarea finalei de Chefi la cuțite, unde Narcisa Birjaru a fost desemnată prima femeie câștigătoare a show-ului culinar, aceasta a publicat o imagine cu soțul său, iar fanii au reacționat imediat.

Narcisa Birjaru este urmărită de peste zeci de mii de urmăritori pe Instagram. Prin intermediul rețelelor sociale, Narcisa Birjaru își ține la curent fanii în ceea ce privește activitățile din viața ei.

Narcisa Birjaru de la Chefi la cuțite, fotografiată alături de soțul său

Recent, Narcisa Birjaru a sărbătorit ziua de naștere a soțului său. Imaginea pe care câștigătoarea sezonului 9 a publicat-o pe rețelele sociale a stârnit imediat reacția fanilor, care i-au urat tate cele bune.

Narcisa Birjaru a câștigat sezonul 9 de Chefi la cuțite

Imediat după ce a fost desemnată câștigătoarea sezonului 9 Chefi la cuțite, Narcisa Birjaru a ținut să posteze o serie de fotografii în care apare alături de echipă în bucătăria show-ului culinar. Aceasta a postat și fotografii cu preparetele sale, mușchi de vită cu cartofi dulci, chipsuri de cartofi dulci, sos de soia cu mirin și piure de păstârnac trufă, dar și mousse de ciocolată. Printre creațiile sale, Narcisa a ținut să-i transmită un mesaj și lui Chef Cătălin Scărlătescu, prin care i-a declarat sentimentele sale vizavi de parcursul alături de el.

„Înainte de toate vreau să-ți Multumesc din suflet pentru tot ce ai făcut pentru mine ,ești mentorul perfect la care doar am visat și acum trăiesc visul in realitate! Îți Multumesc încă odată pt toată încrederea acordată ! Te iubesc”, a scris Narcisa Birjaru,pe Instagram.

Atât telespectatorii cât și cei trei chefi au avut parte de cel mai lung sezon Chefi la cuțite din toate timpurile,d ar și de o premieră a show-ului. Tânăra în vârstă de 24 de ani din echipa mov, condusă de Cătălin Scărlătescu, a reușit să devină prima femeie care primește un astfel de trofeu.

Narcisa Birjaru a decis să participe în sezonul 9 ca să demonstreze că știe să gătească preparate cu mult gust, dar nu se aștepta să devină, la finalul competiției, marea câștigătoare din finala Chefi la cuțite 2021, de la Antena 1.

În ediția difuzată în data de 16 iunie 2021, concurenta din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu a primit marele trofeu în valoare de 30.000 de euro și a devenit astfel prima femeie care reușește o astfel de performanță.

Concurenta i-a surprins pe Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea cu dezvăluirile sale și lacrimile de fericire au cuprins-o atunci când aceasta a primit trei cuțite și șansa de-a merge mai departe, în bootcampul din sezonul. Așa avea să înceapă aventura culinară a concurentei care a devenit câștigătoarea din finala Chefi la cuțite 2021.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *