Anamaria Prodan, declarație de dragoste pentru un bărbat misterios. Impresara este în culmea fericirii: “Te iubesc!”

Anamaria Prodan, declarație de dragoste pentru un bărbat misterios. Impresara este în culmea fericirii: “Te iubesc!”

Anamaria Prodan trăiește cea mai grea perioadă a vieții de când s-a despărțit de Reghe. Chiar dacă a suferit mult și încă nu și-a găsit liniștea, o încearcă sentimente noi față de un alt bărbat. A transmis un mesaj interesant, cu care a atras atenția tuturor celor care o urmăresc în mediul online.

Anamaria Prodan, declarație de dragoste publică

Anamaria Prodan a suferit mult după ce a fost părăsită, dar a găsit puterea să zâmbească din nou. Deși nu pare să fi trecut încă peste despărțirea de Laurențiu Reghecampf, tot a mai dat o șansă iubirii. Aceasta a publicat un mesaj controversat, prin care a atras atenția, făcând numai urări de dragoste.

Anamaria Prodan călătorește mult si are mereu ceva de făcut și împărtășeste fiecare experiență cu internauții săi. Acum s-a fotografia la restaurantul unui hotel din Dubai, în compania unui prieten de origine arabă, de profesie medic plastician. Mesajul publicat a șocat pe toată lumea, iar din el nu reiese că cei doi ar fi doar prieteni. Din contră, se țin de mână și par foarte îndrăgostiți.

Vedeta nu se afișează pentru prima dată în compania altor bărbați din Emiratele Arabe, având o mulțime de prieteni, dar de data aceasta a fost destul de îndrăzneață. Ne-a obișnuit deja cu postările controversate, dar de data aceasta a demonstrat că este chiar curajoasă și fericită.

În urmă cu puțin timp, impresara a recunoscut că iubește din nou. Fosta sotie a lui Reghe a lăsat să se înțeleagă că există cineva în viața ei, de altă naționalitate și religie, dar nu a dat prea multe detalii despre noua ei relație. Vrea să își trăiască povestea de dragoste în liniste, departe de ochii curioșilor, dar mai ales păstrând decența, pentru că nu este o femeie liberă, având în vedere că divorțul nu s-a terminat.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *