Doliu în lumea politică! A murit un personaj celebru


O altă tragedie lovește România, după ce a pierdut o mulțime de personalități. Aflăm acum că un celebru om politic a plecat din această lume, chiar în timp ce se afla în vacanță în Grecia. Toți sunt șocați, pentru că nu se așteptau la o asemena tragedie.

A murit Daniel Sorin Calu

Daniel Sorin Calu, viceprimarul comunei Grecești, a încetat din viață. Bărbatul se afla în Grecia alături de soție și cei doi copii când a avut loc tragedia și nimeni nu se aștepta la o asemenea veste. Toți cei care l-au cunoscut și sătenii sunt în stare de șoc după ce au aflat cele întâmplate.

Vezi și: Tragedie în lumea sportului! A fost împușcat mortal de un polițist

Din primele informații oferite de familie și specialiști, se pare că bărbatul în vârstă de doar 44 de ani ar fi suferit un accident vascular, iar specialiștii și nu au mai putut să îl salveze. În acest moment, trupul neînsufleţit al edilului se află în Grecia şi urmează să fie repatriat în România, pentru a fi înmormântat. Va dura câteva zile până când va fi făcută autopsia și toate procedurile legale de transport al persoanei decedate.

Cei care l-au cunoscut sunt șocați și spun că nimeni nu știa că nu se simte bine și nu dăduse semne că avea probleme.

„Dumnezeu să-l odihnească! Nu realizez, nu-mi vine a crede că Sorin al nostru, prietenul nostru nu mai este cu noi. Odihnă veşnică, vei rămâne în sufletele noatre mereu, prietenul nostru şi omul nostru drag. Te vom iubi şi ne vom aduce mereu aminte de chipul tău drag. Rămas bun, prietene!“, a scris un bărbat.

Daniel Sorin Calu avea funcţia de viceprimar în comuna Greceşti, însă îndeplinea atribuţii de primar, după ce primarul comunei a fost găsit incompatibil de Agenţia Naţională de Integritate Era foarte iubit de săteni, care îl considerau un adevărat lider, dar și un prieten de nădejde.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *