El este Sorin, salvamarul care a murit azi în Eforie Nord, în timp ce încerca să salveze un alt tânăr din apele învolburate

El este Sorin, salvamarul care a murit azi în Eforie Nord, în timp ce încerca să salveze un alt tânăr din apele învolburate

Astăzi în Eforie Nord, un salvamar şi-a pierdut viaţa încercând să salveze viaţa unui tânăr care s-a aventurat în larg, în ciuda steagului roşu abordat.

Când a păşit pe plajă luni dimineaţă, Sorin Georgian Olariu nu ştia că e ultima lui zi de viaţă. Marea vuia zbuciumată încă de duminică, iar turiştii, în ciuda steagului roşu abordat, tot se aventurau între valuri.

La un moment dat, un tânăr de doar 28 de ani a dispărut între valurile flămânde.

Sorin nu a stat nicio clipă pe gânduri şi a sărit în ape să-l salveze. Numai că marea a avut alte gânduri cu amândoi.

Curenţii prea puternici au făcut ca misiunea de salvare să eşueze. Şi tănărul imprudent şi salvamarul au fost aduşi la mal şi resuscitaţi minute în şir.

Sorin Georgian Olariu era din Târgovişte (Dâmboviţa) şi avea doar 48 de ani.

De ani de zile, verile obişnuia să vină la mare pentru a lucra ca salvamar.

Steag roşu la malul mării: Trei persoane, inclusiv un salvamar, s-au înecat azi la Eforie Nord şi Saturn

Marea este deosebit de zbuciumată, luni. Nu mai puţin de trei persoane şi-au pierdut luni viaţa. Doi bărbați s-au înecat în stațiunea Eforie Nord, iar un altul în Saturn.


Un răspuns la “El este Sorin, salvamarul care a murit azi în Eforie Nord, în timp ce încerca să salveze un alt tânăr din apele învolburate”

  1. Problema e ca un salvamar trebuie să aibă echipajul adecvat pentru a salva o viață nu e destul sa sti înota ,pentru ca cel care trebuie salvat intra in panica si nu răspunde la comenzi ,valurile si curenți mari e sfârșitul si e trist pt cei care isi riscă viata pt niste idioți condoliante familie 😢

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *