Firul tragediei din Bulgaria. Mărturii cutremurătoare ale unui fiu care se afla în autocarul groazei: „A scos pistolul și a tras trei focuri în aer. Am auzit împușcăturile!”


Ce s-a întâmplat, de fapt, înainte ca șoferul autocarului să piardă control volanului! Unul dintre martori lămurește totul!

Au apărut noi informații despre tragedia din Bulgaria. Trei români și-au pierdut viața și alți cinci au fost răniți, după ce autocarul în care se aflau a intrat într-o mașină staționată, apoi s-a oprit într-un copac.

Cei 25 de pasageri au trecut prin momente cumplite. Unul dintre ei a dezvăluit recent, într-un interviu pentru fanatik.ro, cum s-a petrecut, de fapt, nefericitul eveniment, dar și ce s-a întâmplat cu puțin timp înainte de impactul devastator.

Unul dintre pasagerii care au scăpat cu viață în urma accidentului din Bulgaria susține că autocarul circula cu viteză peste limita legală în momentul în care a avut loc tragedia. Potrivit declarațiilor făcute de acesta, șoferul nu ar fi adormit la volan, ci ar fi încercat să evite o groapă, însă a pierdut controlului volanului și a intrat în plin în mașina staționată.

Ulterior, automobilul s-a oprit direct într-un copac, de pe marginea drumului: „Am fost cu mai mulți prieteni în acel autocar. Veneam din Turcia. Am fost în vacanță. Autocarul mergea cu o viteză foarte mare. Totul s-a întâmplat undeva pe ora două noaptea. Mașina aceea era oprită, cred că oamenii opriseră să-și facă nevoile undeva pe lângă mașină, când a venit autocarul au sărit în șanț, s-au aruncat imediat. Autocarul prima oară a dat în acea mașină și abia apoi a dat cu noi în pomul acela, unde au rămas perdelele din autocar… ghida a săritacolo.

Celălalt turc, de era prietenul șoferului, a rămas jos pe stradă… se zbătea îngrozitor. Se zbătea între viață și moarte. În final a murit. Era prieten cu șoferul autocarului, era prima oară când venea în România. De fapt el voia să plece cu o cursă de dinainte, și șoferul, prietenul lui, tot a insistat „hai cu mine, mergi cu mine”.

Și uite a mers de l-a omorât. Drumul avea o singură bandă pe sens. Din ce am discutat noi pasagerii, șoferul ar fi ferit o groapă și în momentul acela a pierdut controlul volanului și ar fi dat în mașină și de acolo în pom. Nu că ar fi adormit, nicidecum așa ceva.

Șoferii se schimbaseră chiar la intrare în Bulgaria.”, a dezvăluit pasagerul.
Persoanele care se aflau în autocar s-au speriat groaznic în momentul impactului.

Pasagerul spune că prima oară s-a auzit o bubuitură puternică, iar mai apoi oamenii s-au trezit cu plafonul în cap. Din nefericire, cei care se aflau pe partea dreaptă au fost răniți grav, iar unii dintre ei chiar au decedat: „Noi dormeam acolo în spate și dintr-o dată s-a auzit o bubuitură, iar apoi la a doua bubuitură a fost foarte puternică, de au căzut toate fiarele peste noi. Scaune, geamuri, totul a aterizat peste noi. Din impactul cu mașina staționată a ajuns în acel copac care pur și simplu a smuls acoperișul autocarului.

L-a retezat exact până la a doua ușă a autocarului, acolo unde e acel frigider. Noi eram după ușă. Însă toată partea dreaptă, până la a doua ușă, au fost fie omorâți fie au ajuns în spitale. După impact toată lumea a sărit să ajute, să acorde primul ajutor. Cei care erau încarcerați dar pe care mai puteai să-i scoți, care mai erau prin autocar i-am ajutat să iasă. Abia după a venit poliția, echipele de salvare.”, a mai povestit pasagerul, pentru sursa citată.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *