Rugăciunea care îndeplinește orice dorință. O poți rosti în orice moment al zilei

Rugăciunea care îndeplinește orice dorință. O poți rosti în orice moment al zilei

Fiecare își exprimă credința cum simte mai bine, dar este important să ne rugăm. O putem face așa cum simțim, dar unele rugăciuni sunt cu adevărat puternice și ne dau o stare de bine. Rugăciunea de mai jos este una specială, scrisă de cei mai credincioși părinți, lăsată ca moștenire ortodocșilor.

Rugăciune de îndeplinire a dorințelor

O rugaciune puternică, adresată Maicii Domnului, se consideră a fi una dintre cele mai puternice. Se spune că imediat ce este rostită, îți poate îndeplini cele mai mari dorințe. Oameni bolnavi, cu probleme de sănătate grave, au apelat la ajutorul ei și au rămas plăcut surprinși de rezultate.

Dumnezeu ne ascultă rugăciunea sub orice formă ar fi ea, dar și cele speciale sunt foarte puternice. Rândurile de mai jos pot fi rostite în orice moment al zilei, atunci când ai probleme și te simți neputincios. Citește această rugăciune atunci când simți că nu mai poți și ai nevoie de ajutor, pentru că Dumnezeu și Fecioara Maria ți-l vor oferi.

„Sfântă Maria, mă îndrept plin de încredere către Tine, cerându-ți ajutor! Cred cu tărie că mă vei asculta în necazul meu și mă vei sprijini când îmi este greu. Spre a-ți arăta recunoștința mea, îți făgăduiesc să fac cunoscută și altora această rugăciune. Te rog, cu umilință, să îmi aduci liniște în tristețea și durerile mele.

În numele negrăitei rugăciuni și bucurii care ți-a cuprins inima când ai oferit adăpost Mântuitorului lumii în casa ta din Betania, te impor, roagă-te pentru mine și familia mea ca să-l păstrăm pe Dumnezeu în inimă astfel încât să ne învrednicim a primi ajutor în nevoile noastre, mai ales în durerea care mă copleșește acum (se spune dorința). Te implor, Ajutătoarea celor aflați în suferință, înfrânge orice greutăți precum ai înfrânt balaurul care șade la picioarele tale.”, este prima parte a rugaciunii grabnic fărăctoare de minuni.


7 răspunsuri la “Rugăciunea care îndeplinește orice dorință. O poți rosti în orice moment al zilei”

  • Doamne ajută-ne là toata lumea Amin!🙏🙏🙏
   Iti multumesc Doamne pentru toate si pt acesta zi!
   Dumnezeu sa và binecuvanteze tuturor roamanilor de pretutindeni! Doamne ajută-ne tuturor Amin!🙏🙏🙏💖💖💖

 1. Mulțumesc pentru darurile primite, mă rog ca Bunul Dumnezeu să binecuvânteze Familia mea cu iubirea lui,știe de nevoile noastre…Slăvit fie numele Domnului Isus Hristos.Sfanta Maria,maica domnului să ne binecuvânteze cu dragostea ei.Amin.

 2. Doamne ajută tuturori pâmăntenilor Amin!🙏Doamne Dumnezeu meu ai grijă de mama mea care este bolnavă, de familia mea si de mine Amin 🙏

 3. Doamne ajuta tuturor oamenilor și familiei mele și mamei mele!
  Apara-ne cu puterea Ta de căderi în păcat, îndepărtează de lângă noi toate relele, călăuzește copii mei pe drumul bun și drept!
  Mulțumim Doamne ca ești aproape de noi la tot pasul!

 4. Mulțumesc pentru tot ce mi-ai oferit până acum și de aici in continuare ,doamne ajuta ,amin .in numele tatălui și sfântului duh amin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *