Tragedie în lumea sportului! A fost împușcat mortal de un polițist

Tragedie în lumea sportului! A fost împușcat mortal de un polițist

O altă tragedie lovește, după ce au avut loc o mulțime de evenimente neplăcute. Aflăm acum că un sportiv de renume a fost ucis cu sânge rece chiar de către un polițist, în timpul unui concert. Medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

A murit Leandro Lo

Leandro Lo, campionul mondial la jiu-jitsu, a murit după ce a fost împușcat în cap de un polițist. Totul s-a petrecut în timpul unui concert, într-un club din Sao Paulo, când nimeni nu se gândea că petrecerea se va termina atât de tragic, având în vedere că toată lumea se distra.

Autoritățile ajunse la fața locului spun că polițistul care l-ar fi împușcat pe campionul la jiu-jitsu este Henrique Otavio Oliveira Velozo. Cei care au asistat la toată scena spun că polițistul ar fi luat o sticlă de pe masa lui Lo, ceea ce l-a determinat pe acesta să fie agresiv. A început să aibă un comportament nepotrivit, s-au apucat la bătaie, iar când cei doi au fost despărțiți, Velozo s-a ridicat în picioare, a scos pistolul și l-a împușcat în cap pe Lo. A căzut lat și imediat a început să sângereze, iar martorii au sunat imediat după ajutoare.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de salvare, care au acordat primul ajutor bărbatului și au făcut tot ce s-a putut pentru el, dar au declarat moarte cerebrală. Medicii nu au mai putut să facă nimic, iar Lo a decedat câteva ore mai târziu și medicii au dat verdictul final.

A fost deschisă o anchetă pentru a se stabili cauza exactă a decesului. Poliția îl caută pe suspect, care ar fi dispărut după ce a comis gestul extrem.

Amintim că Lo a fost unul dintre cei mai de succes campionide Jiu Jitsu din toate timpurile, câștigând Campionatele Mondiale de opt ori.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *