Anunț de ultimă oră de la cea mai bună tenismenă din istorie: se retrage din sport!

Anunț de ultimă oră de la cea mai bună tenismenă din istorie: se retrage din sport!

Anunț de ultimă oră pentru iubitorii de tenis: una dintre cele mai cunoscute sportive din acest domeniu și-a anunțat retragerea! A fost considerată cea mai bună tenismenă din istorie, dar acum a sosit momentul să renunțe la sportul pe care l-a iubit și pe care l-a cucerit.

Serena William se retrage din tenis

Serena William, considerată de mulți cea mai bună tenismenă din istorie, a anunțat că a venit momentul să se retragă. Americana care împlinește 41 de ani a anunțat, printr-o scrisoare deschisă pentru revista Vogue, că se retrage oficial din sport.

„E cel mai greu lucru pe care mi l-am putut imagina vreodată. Nu vreau să se termine, dar în același timp sunt pregătită pentru ce urmează. Din păcate, nu eram pregătită să câștig Wimbledon anul acesta. Și nu știu dacă voi fi pregătită să câștig la New York. Dar am de gând să încerc. Și turneele preliminare vor fi distractive”, a spus Serena.

Astfel, ultima apariție va fi la US Open, care se va desfășura în intervalul 29 august – 11 septembrie. Serena a mărturisit că nu mai poate să se împartă între familie și carieră și vrea să își ia în serios rolul de mamă și să aibă mai multă grijă de obiectivele sale spirituale.

Serena visează să o egaleze pe Margaret Court

Americanca a reușit să obțină 73 de titluri la simplu în carieră și 23 de titluri la dublu, reușite ce au propulsat-o pe cele mai înalte culmi ale succesului. Totuli, are doar 23 de titluri de Grand Slam, cu unul mai puțin decât jucătoarea-record din tenis, Margaret Court. Serena speră ca la acest ultim US Open să egaleze acest record, fiind unul dintre lucrurile pe care și le dorește cel mai mult în acest moment.

Serena spune că își dorește mult să atingă această performanță, dar nu este foarte sigură pe forțele sale. Totuși, promite să dea tot ce are mai bun.

„Aș minți dacă aș spune că nu vreau această performanță. Nu știu dacă voi fi pregătită să câștig la New York, dar voi încerca”, a mai scris în Vogue.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *