Cu cine a vorbit ultima oară la telefon artista găsită înecată în Lacul Morii. S-a întâmplat cu puțin timp înainte de tragedie: „A zis că are un eveniment important”

Cu cine a vorbit ultima oară la telefon artista găsită înecată în Lacul Morii. S-a întâmplat cu puțin timp înainte de tragedie: "A zis că are un eveniment important"

Iată ce s-a întâmplat în ziua în care Simona Săndulescu s-a aruncat în Lacul Morii!

Noi detalii ies la iveală despre artista care a fost găsită înecată în Lacul Morii sâmbătă seară. Simona Săndulescu a postat un mesaj de adio pe contul personal de Facebook, apoi și-a încheiat socotelile cu viața într-un mod halucinant.

La două zile de la tragedie, prietena acesteia, Roxana, dezvăluie ce s-a întâmplat în ziua în care Simona a decis să recurgă la gestul extrem.

Prietena Simonei Săndulescu: „În ziua în care s-a întâmplat incidentul de două ori și-a anulat programarea la salon”

Roxana, prietena Simonei Săndulescu, susține că a vorbit cu aceasta înainte de tragedie. Femeia, care lucrează la un salon de înfrumusețare, a povestit că ar fi trebuit să se întâlnească cu artista, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat. Simona și-a anulat de două ori programarea, iar într-un final i-a spus prietenei sale că va veni a doua zi. Din nefericire, acest lucru nu a mai fost posibil, căci solista a hotărât să-și încheie socotelile cu viața: „În ziua în care s-a întâmplat incidentul de două ori și-a anulat programarea la salon, prima o avea la ora 12, a anulat-o și a zis că vine la ora 15. După a anulat și a zis că vine mâine, că are un eveniment important și trebuie să fie aranjată.”, a declarat prietena Simonei Săndulescu, în cadrul unei emisiuni TV.

Simona Săndulescu, regretul unei iubiri neîmpărtășite

În mesajul scurt de adio, pe care l-a publicat pe Facebook cu câteva minute înainte de a se sinucide, Simona Săndulescu a vorbit și despre o iubire neîmpărtășită. Roxana, prietena acesteia, spune că artista a avut în trecut o relație cu acel bărbat, însă au decis să se despartă.

Cu toate acestea, solista nu reușise să treacă peste separare și le mărturisea apropiaților că încă îl iubește: „Ei erau despărțiți de ceva timp, după ziua ei de naștere a venit la noi la salon și a discutat despre persoana respectivă, spunea că ea încă îl iubește. El a sunat-o, urmau să se întâlnească, iar el i-a dat un răspuns nu tocmai potrivit, din câte am înțeles de la colegii mei, că într-adevăr urmau să se întâlnească, dar fără complicații.

Căsătorit știu că nu era, ei au avut o relație destul de frumoasă, nouă ne povestea Simona, au mers la petreceri împreună. Nu pot să o numesc neapărat depresie, dar într-adevăr avea o perioadă când se tot întorcea la trecut.”, a mai spus prietena Simonei, în cadrul aceleiași emisiuni TV.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *