Doliu internațional! A murit un un artist de excepție

Doliu internațional! A murit un un artist de excepție

Am pierdut în ultima perioadă o mulțime de oameni, care au scris istorie în domeniul lor de activitate. Aflăm acum că un cântăreț legendar s-a stins din viață, lăsând în urmă o mulțime de lacrimi și regrete. Toți fanii sunt înmărmuriți de durere.

A murit Lamont Dozier

Lamont Dozier, unul dintre cei mai cunoscuți interpreți ai muzicii soul, a murit la venerabila vârstă de 81 de ani. Anunțul a fost făcut de către fiul său, pe rețelele de socializare, fără a dezvălui cauza exactă a morții. Fanii au reacționat imediat la postare și au transmis un ultim omagiu artistului lor favorit, care a scris istorie în domeniul muzical de-a lungul carierei sale de peste 6 decenii.

„Odihneşte-te în pace, tată!”, a scris pe Instagram fiul lui Dozier.

Lamont Dozier a fost unul dintre cei mai importanţi cantautori şi producători de muzică soul. Acesta a fost foarte cunoscut și mulți vor participa la ceremonia de înmormântare. Nu se cunosc încă detalii despre eveniment, dar familia sigur va face un anunț în acest sens.

Vezi și: Doliu imens. A murit una dintre cele mai iubite actrițe și cântărețe legendare

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lamont Dozier Jr (@lamontdozierjr_fa_real)


Dozier a rupt topurile alături de fraţii Brian şi Eddie Holland la casa de discuri Motown Records, unde au făcut furori cu piesele lor. Ei au compus hituri precum „Where Did Our Love Go” şi „Stop! In The Name of Love” pentru The Supremes. Cei trei au produs melodii de succes pentru pentru grupurile The Miracles, The Four Tops şi Marvin Gaye.

La un moment dat, a renunțat la colaborarea cu Motown şi cu fraţii Holland, mai exact în anii 1970, după care a urmat o carieră solo. A cunoscut apoi succesul și alături de megastarul pop-rock Phil Collins. Piesa lor, „Two Hearts”, a câştigat un premiu la Globurile de Aur şi un premiu Grammy.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *