Durerea de care nu scapă Mioara Velicu. Artista nu își poate reveni: “A fost o lovitură groaznică!”

Durerea de care nu scapă Mioara Velicu. Artista nu își poate reveni: “A fost o lovitură groaznică!”

Mioara Velicu este una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară de la noi din țară. Este iubită de oamenii din întreaga Românie și totul îi merge bine pe plan profesional, dar se pare că viața e nu a fost deloc roz și este intr-o suferință continuă.

Mioara Velicu nu poate suporta pierderea soțului

Mioara Velicu este una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară din România. Se bucură de un succes formidabil de ani buni și încă a rămas preferata publicului. Se apropie de venerabila vârstă de 80 de ani, dar scena rămâne marea sa pasiune și nu se poate dezlipi de ea prea curând.

Vezi și: Tragedia care a marcat-o pe Laurette! Vedeta a trecut prin chinuri grele: “A trebuit să mă resusciteze!”

Deși este mereu plină de viață și cu zâmbetul pe buze, se pare că lucrurile nu au fost mereu roz marea artistă. Artista și-a pierdut soțul cu mai bine de nouă ani în urmă și de atunci nu mai are liniște. A mărturisit că este cea mai mare durere a sa, cu care va pleca în mormânt.

Artista a ajuns la psiholog

Mioara Velicu a reușit să treacă peste această perioadă grea cu ajutorul medicului specialist, care doar dintr-o ședință a mai încurajat-o. A reușit să apară din nou în fața publicului, fără de care nu poate sta, și s-a reapucat de muzică după un an.

“Am pierdut iubirea vieţii mele, mi-e foarte greu, dar am trecut peste momentele grele cu ajutorul publicului. Am reînceput să cânt după un an. Mi-a fost foarte greu. Am fost la psiholog, o singură dată, dar mi-a fost de ajuns. Mi-am pierdut şi sora, şi mama şi tata, dar aici a fost o lovitură groaznică.

De aceea sfătuiesc pe oricine să fie extrem de toleranţi în cuplu, pentru că despărţirea este extraordinar de grea şi nu-ţi mai aduce nimeni înapoi ce-ai pierdut.”, a declarat Mioara Velicu la vremea respectivă, notează viva.ro.

Fostul sportiv s-a stins din viață pe 1 aprilie 2013, după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon în timpul tăierii porcului. Mioara Velicu nu i-a fost niciodată infidelă soțului și nici acesta nu a înșelat-o. Cei doi nu au avut niciodată copii, pentru că artista a pierdut sarcina la trei luni, perioadă în care au suferit foarte mult.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *