Familie incendiată din cauza unor acuzații pe Tik Tok. Cum s-a ajuns la gestul extrem

Familie incendiată din cauza unor acuzații pe Tik Tok. Cum s-a ajuns la gestul extrem

Casa unei familii din Medgidia a fost incendiată din cauza unor acuzații lansate pe Tik Tok. Totul a pornit când victimele i-ar fi acuzat pe agresori că le-au trimis o rudă la cerșit în străinătate, iar de aici a început conflictul între cele două familii.

Casă incendiată din cauza unor acuzații pe Tik Tok

Apar detalii şocante în cazul incendiului de la Medgidia provocat de o mână criminală. Patru persoane, între care o fetiță de 10 ani au suferit arsuri grave și au ajuns la spital. În urmă cu trei nopți mai multe persoane au pătruns în locuința acestora, din Medgidia și au stropit-o cu benzină, după care i-au dat foc.

În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit că agresorii au intrat în casă în jurul orei 2 noaptea, i-au bătut pe toți membrii familiei, după care i-au stropit cu benzină și le-au dat foc.

„Din datele pe care le avem până în prezent, se pare că a fost un conflict între persoanele vătămate și cei trei inculpați arestați prevenziv în cauză. Aceştia l-ar fi folosit pe tatăl a două persoane vătămate la cersit, în italia. Din cauza aceasta s-a născut o animozitate între cele două familii. Persoanele vătămate locuiesc undeva într-o baracă, o căsuţă improvizată, în Medgidia”, a declarat procurorul criminalist în exclusivitate la Antena3.

Zafer Zadîc, procurorul criminalist care s-a ocupat de cazul familiei incendiate din Medgidia a declarat că, înainte de incident, cu doar o zi, veniseră din Spania de la muncă, o parte a membrilor familiei agresate.

Când au aflat despre acest lucru, cei trei inculpaţi, tatăl și fiii săi s-au deplasat cu autoturismele personale la locuinţa victimelor, înarmaţi cu diferite obiecte contondente, din spusele persoanelor vătămate, furci şi răngi metalice.

Înainte de asta, le-ar fi trimis şi nişte mesaje injurioase sau de ameninţare cu bătaia, pe Tik Tok. I-au lovit cu obiecte contondente. Le-au stropit cu un lichid inflamabil, probabil benzină şi le-au incendiat.

Dosar penal pentru tentativă de omor calificat

În urma investigațiilor oamenii legii au arestat trei bărbați cu vârste cuprinse între 37 și 57 de ani. În ceea ce privește victimele, acestea au suferit atât traumatisme cât și arsuri.

În afară de fetiță, o femeie de 43 de ani are arsuri de gradul II și III, iar doi bărbați de 41 și respectiv 42 de ani au leziuni traumatice și arsuri.

Medicul legist a constatat că în cazul bărbatului de 42 de ani, rănile suferite i-au pus viața în pericol.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *