Femeie tânără găsită plutind pe albia râului Moldova. Scafandrii caută o a doua persoană


O femeie cu vârsta de aproximativ 45 de ani a fost găsită plutind pe râul Moldova, în localitatea Soci din județul Iași. Cineva a dat alarma, iar la fața locului s-au deplasat de urgență autoritățile, pompieri, polițiști, criminaliști. Cu ajutorul scafandrilor este căutată o a doua persoană de sex masculin. Mașina celor doi a fost găsită în zonă. Nimeni nu știe ce s-a întâmplat.

Femeie găsită plutind pe râul Moldova

Tragedie în județul Iași. Oamenii legii au intervenit în localitatea Soci unde cadavrul unei femei a fost descoperit plutind pe râul Moldova. Autoritățile s-au mobilizat și sunt în căutarea celei de-a doua persoane dispărute. Este vorba despre un bărbat. Cei doi ar fi fost un cuplu care a decis să se răcorească în Moldova, în ziua de duminică, 7 august. Se ia în calcul ipoteza ca femeia să se fi înecat și bărbatul să fi încercat să o salveze și să fi sfârșit la fel.

Echipajul, format din 1 ofițer și 8 subofițeri, dotați cu o barcă, a rămas pentru a căuta a doua victima.
Victima de sex feminin a fost scoasă pe mal de către salvatori. Din nefericire aceasta prezenta semne incompatibile cu viața.

Misiune de căutare-salvare efectuată de pompierii pășcăneni. Printr-un apel la 112 s-a cerut ajutor, în urmă cu puțin timp. Apel 112, solicitare IPJ, misiune de cautare-salvare, două persoane înecate în râul Moldova, localitatea Soci, comuna Miroslovești. La locul intervenției se deplasează 1 autospecială de intervenție, 1 barcă și 1 echipaj de prim ajutor calificat cu 1 ofițer și 8 subofițeri, a transmis ISU Iași.

Scafandrii au rămas să caute cea de-a doua persoană dispărută în apă. Ar fi vorba despre un bărbat, partenerul femeii găsite plutind pe albia râului.

(Sursă Foto Newspascani.ro)

Știre în curs de actualizare 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *