Horoscop Bani Cristina Demetrescu. Cele două zodii care se îmbogățesc în următoarea perioadă

Horoscop Bani Cristina Demetrescu. Cele două zodii care se îmbogățesc în următoarea perioadă

Cristina Demetrescu a realizat previziunile astrologice pentru toată vara lui 2022. Iar veștile sunt cu adevărat grozave pentru două dintre zodii – vor cunoaște bunăstarea în ultima lună de vară.

Una dintre cele două zodii cu lipici la bani este Fecioara. Fecioarele au o perioadă fructuoasă din punct de vedere financiar, în care poate să își valorifice anumite bunuri. Este un sector al banilor care nu vin din salariu, adică nu banii din salariu sunt bine aspectați, ci bani care se fac extrasalarial sau care pot veni din parteneriate, succesiuni, moșteniri, tot felul de resurse financiare de care fiecare se poate bucura.

Sunt câteva aspecte legate de Marte în zona relațiilor cu șefii, cu tatăl, cu autoritățile, pe care probabil le va rezolva mai greu și vor genera nervozitate.

În ceea ce privește blocajul Fecioarei, acesta constă în calificarea ei, adică ideea de a sălta un pic în sus în profesia pe care o face. Ține de studii, de pregătire, poate chiar de o limbă străină – vor ceva mai mult, trebuie să învețe.

Iar a doua zodie care va da o lovitură financiară este cea a Peștilor

Se pare că sunt în formă pentru a face bani, pentru a se lansa în tot felul de proiecte noi, să își facă activități independente, adică să părăsească anumite job-uri pe care le-au făcut până în momentul de față, să nu mai lucreze pentru alții, să lucreze pentru ei, să-și facă curaj, să-și manifeste și să se să-și exprime talentele sau să-și facă puțin management în propria activitate și să câștige mai bine.

Blocajul vine de la faptul că nu pot comunica suficient de bine în așa fel încât să scape de anumite legături, de anumite atașamente care cumva îi fac prizonieri. Peștii foarte greu își rezolvă aceste probleme.

Probabil că după luna martie anul viitor va realiza destul de târziu că doar comunicând și punând problema corect și sincer ar putea să facă puțină ordine și în cercul de prieteni și să-și recapete anumite drepturi. Marte se așează cumva pe zona casă, familie, probleme, acolo, discuții, să-și păzească mai bine casa, să-și protejeze anumite obiective.

Astrologul Cristina Demetrescu a făcut previziunile pentru vara 2022 în emisiunea „Voi cu Voicu”, realizată de Mirela Voicu.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *