Horoscop karmic pentru toamnă. Zodiile riscă mult și fac compromisuri


Horoscop karmic pentru toamna anului 2022. Urmează trei luni pline de peripeții și experiențe interesante pentru toate zodiile. Previziuni complete pentru toți nativii pentru lunile Septembrie, Octombrie și Noiembrie. Vezi ce au pregătit astrele pentru tine și află dacă te numeri printre norocoși.

Karma și zodiile

Nativii de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) obțin cam tot ce își doresc în perioada imediat următoare. Toamna le aduce o mulțime de evenimente bune acestor nativi și îi pregătește pentru prieteniile și relațiile noi pe care le vor lega. Gemenii au de câștigat în plan profesional, în timp ce celelalte două zodii stau foarte bine la capitolul dragoste.

Vezi și: Horoscop Bani Cristina Demetrescu. Cele două zodii care se îmbogățesc în următoarea perioadă

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) au o toamnă un pic mai anevoioasă. Spiritele se vor calma doar în luna Noiembrie, dar Racii vor avea parte de multe scandaluri în Septembrie și Octombrie. Scorpionii se vor contrazice foarte mult cu cei din familie, pentru că au idei și planuri total diferite și nu reușesc să ajungă la o înțelegere. Cât despre Pești, acești nativi au foarte multe de câștigat dacă renunță la orgoliu și învață să lase de la ei.

Horoscopul toamnei

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) au o toamnă a reușitelor. Își vor găsi echilibrul în tot ce fac și vor reuși să fie mai îndrăznețe. Berbecii vor comunica mai bine cu cei din jur, iar Leii vor fi mai puțin încăpățânați decât de obicei, ceea ce le va aduce oameni frumoși în preajmă. Săgetătorii vor avea de câștigat dacă vor să facă achiziții importante sau să se implice în proiecte complexe.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn)  trebuie să înțeleagă că aceste trei luni le pot face să renască. Taurii și Fecioarele sunt cei mai protejați nativi de către astretoamna aceasta și vor reuși să-și atingă cele mai înalte aspirații. Capricornii vor avea ceva probleme în familie, câteva certuri, dar vor reuși să le scoată la capăt cu calm

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *