Incident grav într-un parc din Bistrița. Trei fetițe au ajuns la spital

Incident grav într-un parc din Bistrița. Trei fetițe au ajuns la spital

Un incident grav a avut loc într-un parc din Bistrița. Trei fetițe de 10 și 11 ani au ajuns la spital după ce s-au răsturnat cu trenulețul electric în care se plimbau prin parc. La fața locului a fost solicitată Ambulanță care le-a transportat la cea mai apropiată unitate spitalicească.

Trei fetițe s-au răsturnat cu trenulețul electric

Copilele cu vârste de 10 și 11 ani au fost la un pas de tragedie, chiar sub ochii părinților care le supravegheau. Acestea se aflau într-un trenuleț electric în parcul din Bistrița. La un moment dat trenul s-a răsturnat. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar trenul a fost retras de pe aleile parcului.

Fetițele au fost transportate la Spitalul Județean din Bistrița. Două dintre ele prezentau răni la picioare, iar a treia avea rană la nivelul capului. După ce au primit îngrijiri medicale cele două copile au fost lăsate să plece acasă cu părinții lor.

Incident grav într-un parc din Bistrița. Trei fetițe au ajuns la spital

Trenulețul în care erau copii s-a răsturnat într-o curbă

Incidentul a avut loc luni seara într-un parc din Bistrița, în jurul orelor 18.00. Cele trei fetițe se aflau în ultimul vagon al trenului. Acesta s-a răsturnat în ultima curbă, iar copilele au ajuns pe asfaltul aleii din parc.

Polițiștii au deschis o anchetă și continuă cercetările pentru a aflat dacă tânărul care conducea trenul avea viteză mai mare decât 5 km/oră.

Din primele date, una dintre remorcile unui vehicul de agrement special destinat transportului de copii, condus de un tânăr de 27 de ani, din Zagra, s-a răsturnat. În urma incidentului, 3 pasageri minori, de 11 și respectiv 10 ani au fost răniți fiind ulterior transportați la spital.

„Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracțiunea de vătămare corporală din culpă, urmând sa stabilească cauzele și împrejurările producerii evenimentului”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ BN, ag. pr. Paul Rodilă pentru Bistrițeanul.ro.

După incident trenulețul a fost retras și dus într-un depozit al Primăriei. Polițiștii au mai transmis și că șoferul deține permis categoria B, putând astfel să conducă un vehicul care dezvoltă 8,5 Kw. El a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *