Marte intră în Gemeni la 20 august. Evenimentul care schimbă tot pentru aceste zodii

Marte intră în Gemeni la 10 august. Evenimentul care schimbă tot pentru aceste zodii

Horoscop special pentru 20 august. Planeta Marte intră în zodia Gemeni de miercuri și schimbă totul pentru unele zodii. Toți nativii sunt afectați de acest eveniment, dar unii dintre aceștia vor simți efectele din plin. Vezi dacă te numeri printre cei vizați.

Zodia Berbec

Berbecii încearcă să își spele imaginea pătată. Iau decizii din ce în ce mai importante, decizii care se vor reflecta în viața de zi cu zi. Este șansa lor să demonstreze că nu sunt așa cum mulți au început să creadă.

Vezi și: Horoscop karmic pentru toamnă. Zodiile riscă mult și fac compromisuri

Zodia Taur

Taurii sunt puși în fața unor examene grele. Se lovesc tot mai mult de trecut și încep să aibă regrete, dr vor reuși să scape de ele dacă acționează corect. Nu au înțeles anumite aspecte la momentul potrivit.

Zodia Gemeni

Gemenii se confruntă cu anumite lacune financiare, iar asta îi poate determina să fie mai irascibili cu ceilalți. Trebuie să înțeleagă că nu este vina nimănui că nu au știut să își gestioneze banii.

Citește și: Horoscop Bani Cristina Demetrescu. Cele două zodii care se îmbogățesc în următoarea perioadă

Zodia Rac

Racii vor reuși să câștige o luptă grea, pe care o au de mult timp. Cele mai mari probleme sunt în familie și cu greu le vor rezolva.

Zodia Leu

Leii sunt feriți de probleme, cel puțin după data de 20 august până la 1 septembrie 2022. Tot ce fac le iese bine și nu întâmpină obstacole, deși până acum nu le-a mers deloc bine.

Zodia Fecioară

Fecioarele devin mai îndrăznețe și au mai mult curaj. Sunt mai ambițioase, mai pregătite pentru viață și nu se mai tem de eșec, pentru că învață să îl accepte.

Zodia Balanță

Balanțele învață să lase de la ele când este cazul. Ambiția și încăpățânarea le-au dat multe bătăi de cap și din cauza lor au pierdut persoane importante, așa că acum renunță la ele.

Zodia Scorpion

Scorpionii vor fi foarte răutăcioși și puși pe ceartă în perioada următoare. Anumite probleme de familie s-ar putea răsfrânge asupra cuplului și nu vor ști cum să le gestioneze.

Zodia Săgetător

Săgetătorii fac tot felul de eforturi pentru a se repune pe picioare. Au pierdut multe în ultima vreme, atât bani, cât și persoane și a venit momentul să ia măsuri.

Zodia Capricorn

Capricornii sunt ceva mai temperați și găsesc măsura echilibrului în relație. Învață să aleagă cea mai bună opțiune și nu mai țin în viața lor oameni care nu îi merită.

Zodia Vărsător

Vărsătorii au de făcut alegeri dificile, mai ales în plan personal. Cineva din trecut s-ar putea să se întoarcă în viața lor și să le reaprindă în suflet o scânteie pe care o știau stinsă.

Zodia Pești

Peștii sunt într-o perioadă a căutării de sine, pentru că nu se mai regăsesc deloc. Simt că nu mai pot ține pasul cu nimic și au nevoie de o pauză.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *