Nuntă mare în showbiz! S-au căsătorit în secret

Nuntă mare în showbiz! S-au căsătorit în secret

Mare bucurie în showbiz! Una dintre cele mai cunoscute cântărețe s-a căsătorit în mare secrete, iar despre eveniment s-a aflat abia acum. A vrut să țină totul pentru ea și cei apropiați si a avut parte de o petrecere excepțională.

Rita Ora s-a căsătorit

Rita Ora trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Celebra cântăreață este fericită alături de proaspătul ei soț, care de curând i-a propus să îi devină soție. Nunta a avut loc în secret, pentru că cei doi sunt foarte rezervați când vine vorba despre relația lor și a ieșit o petrecere pe cinste.

Nunta lor a avut loc în Londra, într-un cadru foarte intim. Un apropiat a mărturisit că au fost prezente doar cele mai apropiate persoane din viața lor și totul a ieșit perfect. Pe parcursul ceremoniei și al petrecerii, au fost foarte Fericiți si vizibil îndrăgostiți.

”A fost o ceremonie cu adevărat intimă și super specială pentru toți cei de acolo. Au fost prezenți doar cei apropiați și dragi lor. Cu toții am văzut cât sunt de îndrăgostiți”, a declarat o sursă apropiată acestora.

Rita, foarte secretoasă

Rita este foarte secretoasă si niciodată nu i-a plăcut să-și expună viața privată. La doar două luni de la logodnă și-au spus marele DA și au optat pentru o petrecere restrânsă de început. Urmează, însă, să celebreze marele eveniment printr-o petrecere cu invitați de seamă, Celebrități internaționale și cantăreți mari. Vor să organizeze totul perfect și sunt în mari pregătiri, dar nu se știe nici măcar data evenimentului, pentru că cei doi vor să păstreze totul secret în continuare.

Nici atunci nu vrea televiziuni și paparazzi și speră că nu va apărea nicio poză de la eveniment. Cât despre luna de miere, cei doi amorezi nu iau asta în calcul acum. Sunt foarte Ocupați cu cariera și nu vor să meargă undeva în grabă, ci așteaptă momentul potrivit pentru a alege o locație de lux.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *