Tragedia care a marcat-o pe Laurette! Vedeta a trecut prin chinuri grele: “A trebuit să mă resusciteze!”

Tragedia care a marcat-o pe Laurette! Vedeta a trecut prin chinuri grele: “A trebuit să mă resusciteze!”

Laurette este una dintre cele mai cunoscute femei din România. Celebra mulatră a trecut prin multe greutăți și acum este mai liniștită, dar unele amintiri nu îi dau pace. A trăit o experiență ciudată, în urma căreia chiar a fost la un pas de moarte.

Laurette, la un pas de o tragedie

Mulatra participă la Splash!Vedete la apă, unde a mărturisit că îi este frică de apă și nu a putut sări de la câțiva metri înălțime, deși a fost antrenată și supravegheată de specialiști. Aceasta a dezvăluit, cu această ocazie, drama prin care a trecut și frica cu care trăiește încă de pe vremea când era doar un copil.

Fosta asistentă TV a mărturisit că a avut parte de o întâmplare în urma căreia chiar risca să moară, dar nu a putut da prea multe detalii despre cele întâmplate, pentru că îi este greu să își amintească. La fața locului a ajuns chiar și o ambulanță, iar medicii au resuscitat-o și au reușit să o aducă la viață. De atunci a prins o mare frică de apă, deși îi place adrenalina și chiar a sărit cu parapanta și a făcut alte lucruri riscante.

”Când aveam vârsta de 7 ani, am avut o întâmplare foarte neplăcută cu apa. A venit ambulanța, a trebuit să mă resusciteze… și îmi este foarte frică de apă. Deci, nu am nicio problemă: m-am aruncat cu parapanta, am făcut tot felul de chestii, doar că îmi este foarte frică de apă. (…)”, a spus Laurette.

Viața lui Laurette nu a fost niciodată una ușoară, ci a trecut-o prin multe greutăți. I-a fost foarte dificil să crească fără tată, doar cu mama, iar în timp a fost nevoită să își vadă tatăl foarte rar. Au trecut ani întregi în care nu și-a văzut părintele și din acest motiv a suferit mult.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *