Zodia care se îmbogățește! Cristina Demetrescu asigură: acești nativi vor face bani cu ochii închiși!

Zodia care se îmbogățește! Cristina Demetrescu asigură: acești nativi vor face bani cu ochii închiși!

Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul pentru ultima lună de vară. Specialistul a anunțat care este zodia ce va avea un succes formidabil la finalul acestui anotimp și se va umple de bani. Totul îi va merge așa cum și-a propus și banii vor veni la ea chiar când nu se așteaptă.

Zodia care va face bani din orice

Astrologul Cristina Demetrescu a venit cu vești foarte bune pentru o zodie, care va avea un final de vară de poveste, cum nici nu a visat. De la specialist aflăm că Fecioara este cea care va ști să facă bani din orice și se va îmbogăți. Acești nativi au o mulțime de idei bune în această perioadă și le vor pune în aplicare cum nici nu se gândeau.

Vezi și: Marte intră în Gemeni la 20 august. Evenimentul care schimbă tot pentru aceste zodii

Cristina Demetrescu a anunțat că Fecioarele vor obține bani frumoși, dar nu din salariu, ci vor face ceva în afara loculii de muncă. Ar putea fi implicate în parteneriate interesante, vor valorifica orice resurse financiare și se poate vorbi chiar despre moșteniri surprinzătoare. Iau contact cu oameni interesanți, de la care au multe de învățat și de câștigat.

”Fecioara are o perioadă fructuoasă din punct de vedere financiar, în care poate să își valorifice anumite bunuri. Este un sector al banilor care nu vin din salariu, adică nu banii din salariu sunt bine aspectați, ci bani care se fac extrasalarial sau care pot veni din parteneriate, succesiuni, moșteniri, tot felul de resurse financiare de care fiecare se poate bucura”, spune astrologul.

Fecioarele vor avea parte de un blocaj

Dacă la capitolul bani pur și simplu vor excela, Fecioarele trebuie să știe că vor avea parte de un blocaj zilele care urmează. Fecioarele vor vrea să facă un salt în carieră, dar vor ajunge la concluzia că nu au studiile, pregătirea necesară. Se lovesc de un obstacol mare în acest sens, dar vor găsi o soluție. Probleme apar și în familie, dar le vor depăși cu răbdare.

”Sunt câteva aspecte legate de Marte în zona relațiilor cu șefii, cu tatăl, cu autoritățile, pe care probabil le va rezolva mai greu și vor genera nervozitate. În ceea ce privește blocajul Fecioarei, acesta constă în calificarea ei, adică ideea de a sălta un pic în sus în profesia pe care o face. Ține de studii, de pregătire, poate chiar de o limbă străină – vor ceva mai mult, trebuie să învețe”, adaugă astrologul Cristina Demetrescu.


Un răspuns la “Zodia care se îmbogățește! Cristina Demetrescu asigură: acești nativi vor face bani cu ochii închiși!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *