Carmen Harra despre cum atrage banii. Trucul pe care îl poate folosi oricine

Carmen Harra despre cum atrage banii. Trucul pe care îl poate folosi oricine

Carmen Harra a făcut dezvăluiri importante despre cum trebuie să vorbim și să ne comportăm pentru a atrage banii în viața noastră. Sunt câteva sfaturi prețioase, ușor de aplicat de către oricine. Celebra clarvăzătoare își amintește că a ajuns în Statele Unite ale Americii cu doar 40 de dolari în buzunar, iar în doar câteva săptămâni avea 20.000 de dolari.

Cum atragem banii în viața noastră – sfaturi de la Carmen Harra

Clarvăzătoarea a înțeles de timpuriu cât de important este să ne setăm mintea pe o gândire pozitivă și asta a făcut încă de când a ales să se mute în SUA. A plecat cu 40 de dolari și în doar câteva săptămâni îi înmulțise până la 20.000 de dolari. Carmen Harra spune că banii, la fel ca și noi oamenii, sunt o formă energetică și că aveam tot felul de modalități la îndemână prin care să-i atragem în viața noastră.

„Am plecat în SUA cu 80 de dolari, iar cu 40 mi-a luat un parfum bun, am zis că văd eu apoi ce fac. Aveam cu mine o pereche de pantofi primiți de la o prietenă, o rochiță și o pijama. Dar am ajuns cu 40 de dolari, în câteva săptămâni aveam 20.000 de dolari! Apoi m-am răzbunat și mi-am luat tot ce mi-am dorit și am visat. Am refulat!”, a dezvăluit Carmen Harra, la Antena Stars.

Plecând de la exemplul propriu, celebra clarvăzătoare ne-a spus ce putem face fiecare dintre noi pentru a atrage banii în viața noastră.

Carmen Harra: Ce să nu spunem niciodată despre bani

Sfatul numărul 1 de la Carmen Harra este să nu spunem niciodată că nu avem bani, că nu putem face ceva, că nu ne descurcăm, că ne lipsesc resursele financiare. Potrivit spuselor clarvăzătoarei, aceste cuvinte au mare putere în Univers, iar ceea ce spunem noi – devenim.

„Dacă în fiecare zi când ne sculăm spunem ‘vai de mine, n-avem bani să cumpărăm, nu avem, nu putem’, nu o să avem niciodată”, a mai spus clarvăzătoarea.

Tot Carmen Harra ne sfătuiește să punem pe hârtie suma de bani pe care ne-o dorim sau de care avem nevoie. Ea consideră că energia materială se manifestă prin numere, de aceea este important să ne scriem nouă un cec. Scrieți pe o hârtie o sumă și nu vă fie teamă să puneți cât mai multe zerouri!


3 răspunsuri la “Carmen Harra despre cum atrage banii. Trucul pe care îl poate folosi oricine”

  1. Va multumesc, Domnita draga pentu ideia si trucul dat de dumneavoastra va pupicii dulce 🙏💕💕😘

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *