Imagini de colecție cu familia Geoană. Cum s-au afișat Mircea și Mihaela Geoană la logodna fiicei lor

Imagini de colecție cu familia Geoană. Cum s-au afișat Mircea și Mihaela Geoană la logodna fiicei lor

Recent Mihaela și Mircea Geoană au avut parte de un eveniment deosebit de important în viața de familie. Fiica lor Ana s-a logodit cu un cetățean american, iar evenimentul a fost celebrat în România, la Palatul Mogoșoaia. Totul s-a întâmplat cu mare fast dar în același timp și cu discreție pentru că s-a aflat despre eveniment după ce acesta s-a consumat.

Imagini de colecție cu familia Geoană

Fiica lui Mircea Geoană, cel care în prezent ocupă funcția de secretar general adjunct al NATO, s-a logodit cu un cetățean american. Ana Geoană trăiește de mai mulți ani în Los Angeles. Fiind la bază nutriționist, tânăra și-a înființat propria afacere și oferă sfaturi celor care vor să aibă o viață sănătoasă. La începutul lunii martie, Ana a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ana Geoana (@anageoana)

Ana Geoană și Garrett Cayton au decis să sărbătorească logodna în România, împreună cu familiile lor și cei mai apropiați prieteni. Evenimentul a avut loc la Palatul Mogoșoaia care a aparținut familiei Brâncoveanu timp de aproape 119 ani, trecând apoi în proprietatea familiei Bibescu.

Totul a fost pus la punct în cele mai mici detalii pentru ca viitorii miri, părinții și invitații lor să nu uite prea curând această zi specială.

Imagini de colecție cu familia Geoană. Cum s-au afișat Mircea și Mihaela Geoană la logodna fiicei lor

Mihaela Geoană, o prezență foarte discretă în viața publică din România, s-a afișat la logodna fiicei ei într-o rochie care i-a pus în valoare corpul și trăsăturile fizice. Soțul ei, Mircea Geoană a optat pentru un costum clasic pe care l-a accesorizat cu un zâmbet larg, la fel și fratele Anei, Alexandru.

Familia Geoană a fost o gazdă bună pentru familia viitorului ginere, tânărul alături de care Ana a ales să-și petreacă tot restul vieții.

Cine este viitorul soț al Anei Geoană, fiica lui Mircea Geoană

Curând fiica lui Mircea Geoană va intra oficial în familia Goldrich Cayton, una dintre cele mai respectabile din Statele Unite ale Americii. Viitorul ei soț este nepotul dinspre mamă, a unui milionar american de origine poloneză pe nume Jona Goldrich care a murit în 2016.

Socrul cel mare se numește Barry Cayton și este antreprenor și proprietar al companiei Audio Command Systems. La eveniment au fost prezenți și frații viitorului mire: Derek care este student la Universitatea din Pennsylvania și Lindsay care activează în industria fashion.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *