Irina și Răzvan Fodor, probleme în Paradis? Prezentatoarea a spus tot: „O furtună emoțională!”

Irina și Răzvan Fodor, probleme în Paradis? Prezentatoarea a spus tot: "O furtună emoțională!"

Irina și Răzvan Fodor formează unul dintre cele mai sudate cupluri din România. Se iubesc nebunește de ani buni și niciodată nu au dat semne că relația lor nu ar merge bine, dar se pare că de ceva timp au început să ridice suspiciuni. Prezentatoarea de la Asia Express a făcut lumină în acest caz și a explicat cum stau, de fapt, lucrurile.

Irina și Răzvan nu s-au despărțit

Irina și Răzvan Fodor au lipsit o perioadă bună de timp din mediul online. Aceștia nu au mai fost activi ca înainte, ceea ce le-a dat de gândit fanilor. A început să se zvonească faptul că cei doi nu mai sunt deloc în relații bune și lucrurile au luat-o razna între ei, motiv pentru care prezentatoarea TV a decis să facp lumină și să nu mai lase gurile rele să vorbească.

Vedeta le-a dezvăluit fanilor săi că nu a avut timp pentru nimic, pentru că atât ea, cât și Răzvan au avut foarte mult de muncă și au fost implicați în proiecte importante. În plus, ea s-a concentrat mai mult pe fiul ei, care s-a confruntat cu ceva probleme de sănătate și chiar a avut nevoie de îngrijire din partea medicilor, ceea ce i-a dat complet starea peste cap.

„Cu copilul am trecut printr-o internare în spital, o furtună emoțională ce a trebuit gestionată cu delicatețe și prima tabără din viața ei. Cu Luna printr-un set de analize și verificări. O vizită-fulger la Buzău ca să îmi văd bunicile și părinții și să mă asigur că toată lumea e bine, sănătoasă. Și altele, mărunte, dar care cereau rezolvare rapidă”, a mărturisit Irina Fodor pe Instagram.

Familia Fodor a plecat în vacanță

Familia Fodor chiar a simțit că are nevoie de o pauză. Irina a fost foarte stresată în ultima vreme, în timp ce Răzvan a muncit mult la Splash!Vedete la apă. După ce și-au rezolvat problemele și s-au asigurat că toată lumea este bine, au plecat direct în vacanță. Prezentatoarea nu a dezvăluit, însă, destinația lor, dar a precizat că este foarte relaxată alături de soțul și fiul ei.

”Fodorică a încheiat proiectul vineri, copilul s-a întors din tabără sâmbătă noapte, iar ieri ne-am urcat în mașină și efectiv am rupt ușa. Suntem toți, suntem bine și o să tragem vacanța asta în piept cu toată forța. ❤️❤️❤️Vă pupăm și vă îmbrățișăm”, scrie Irina Fodor.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *