Mihai Bobonete are probleme mari cu legea! Actorul s-a ales cu dosar penal

Mihai Bobonete are probleme mari cu legea! Actorul s-a ales cu dosar penal

Mihai Bobonete este unul dintre cei mai iubiți actori din România. Rolul din Las Fierbinți, precum și spectacolele sale de stand-up comedy i-au adus mare succes. Se pare, însă, că nu are o relație prea bună cu legea. Pe numele actorului a fost deschis un dosar penal și risca chiar să ajungă la închisoare.

Mihai Bobonete, la un pas de închisoare

În cadrul unui spectacol de stand-up, unde mulți vin să îl asculte pe comediantul lor preferat, Bobonete a făcut câteva glume pe care unii le-au luat în serios. Acesta a vorbit, la un moment dat, despre cum a chinuit și omorât un porumbel toamna trecută. Filmulețul a fost urcat pe YouTube, unde o femeiel-a vizionat și a rămas oripilată.

Vezi și: Doliu în toată România! A murit un mare artist al vremurilor

Aceasta a trimis o petiție Inspectoratului de Poliție Ilfov, prin care cerea ca marele actor să fie pedepsit pentru uciderea unei păsări nevinovate. Potrivit unor surse judiciare, în acest caz a fost deschis un dosar de investigație, de către Poliția Animalelor. Bobonete a fost chemat la auedieri, unde a negat orice afirmație făcută de femeie, explicând că era doar o glumă dintr-un spectacol de stand-up comedy, nu o faptă reală.

Polițiștii au înțeles explicațiile actorului, având în vedere că nu au existat dovezi prin care să se demonstreze că acesta ar fi avut un comportament brutal față de animal. Drept urmare, dosarul a fost clasat, iar Mihai Bobonete și-a văzut liniștit de filmări și spectacole.

Cabral l-a dat de gol pe Bobonete

Cabral și Adela Popescu formează cel mai nou cuplu din televiziune. Cei doi au apărut deja de mai multe ori la emisiuni și tot împreună vor prezenta și emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. De curând au mers și la Măruță în platou, unde prezentatorul a făcut o serie de dezvăluiri despre bunul său prieten, Bobonete.

În cadrul jocului unde trebuie fie să răspundă la cele mai incomode întrebări, fie să mănânce picant, Cabral a ales varianta mai ușoară. Provocat să realizeze o descriere scurtă, dar negativă a actorului Mihai Bobonete, acesta nu a stat pe gânduri și l-a dat de gol pe bunul său prieten. Toți cei de față au râs în hohote, dar se pare că totul a fost o glumă.

„Râgâie, flatulează și nu lasă omul să stea serios niciodată!”, a răspuns Cabral, în spirit de glumă.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *