O mașină a lovit din plin o stație de autobuz! Printre victimele spulberate se numără și un copil

O mașină a lovit din plin un autobuz! Printre victimele spulberate se numără și un copil

În ultima perioadă au avut loc o mulțime de accidente. Neatenția și viteza fac ravagii pe șosele și distrug viețile unor oameni nevinovați. Aflăm acum că a avut loc un alt accident rutier, după ce un bărbat a intrat cu mașina direct într-o stație de autobuz în care se aflau și călători.

Accident grav în Baia Mare

Un şofer în vârstă de 57 de ani, căruia i s-a făcut rău la volan, a intrat într-o staţie de autobuz. Acesta a pierdut controlul mașinii și s-a oprit direct în locul în care se aflau și călători care așteptau mijlocul de transport în comun. Accidentul ar fi putu să se transforme într-o tragedie, dar, până în acest moment, nimeni nu a fost ucis și toate victimele au primit ajutor de la medici.

Vezi și: Accident grav in Romania. Din pacate medicii nu au mai putut face nimic

La fața locului au ajuns de urgență mai multe echipaje de salvare, după ce martorii au sunat după ajutoare. Conducătorul auto este resuscitat, fiind în stop cardio respirator. Starea lui nu este deloc una stabilă și specialiștii se tem pentru viața acestuia.

Și persoana de pe locul din dreapta a fost rănită și a avut nevoie de îngrijiri medicale și a ajuns la spital de urgență. Se spune că aceasta ar fi fost chiar soția bărbatului. De altfel, minorul a fost rănit uşor, pentru că a apucat să se ridice şi să sară din faţa vehicului.

Este în afara oricărui pericol pentru că a fost norocos și a reacționat rapid. Acesta a mărturisit că era în staţie şi aştepta troleul ca să ajungă la antrenament, când s-a trezit în această ipostază.

Din primele informaţii, se pare că şoferul ar fi intrat în staţia de autobuz de pe contrasens, trecând peste două benzi de sens opus de mers.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *