Oamenii găsiți morți în casă au fost uciși cu pietre. Raportul medicului legist este tulburător

Oamenii găsiți morți în casă au fost uciși cu pietre. Raportul medicului legist este tulburător

Cei cinci oameni, între care și un copil de cinci ani, care au fost găsiți morți într-o casă din Bascov, lângă Pitești au fost uciși cu pietre. Raportul medicului legist arată că victimele nu au fost înjunghiate, așa cum s-a crezut inițial, ci au fost omorâți prin violență. Descoperirea macabră a fost făcută de către un bărbat în momentul în care a ajuns acasă.

Oamenii găsiți morți în Bascov au fost uciși cu pietre

Polițiștii au fost anunțați prin apel la 112 de către un bărbat care ajunsese acasă, în localitatea Bascov de lângă Pitești că și-a găsit toată familia fără suflare. În locuință se aflau soția sa, fiica de 5 ani, socrii și un cumnat. La scurt timp după sesizare, suspectul a fost reținut de către polițiști.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 53 de ani care era cunoscut cu probleme psihice. Acesta a pătruns în casă și i-a ucis cu pietre pe toți membrii familiei, inclusiv pe micuța de doar 5 ani. Inițial s-a crezut că victimele au fost înjunghiate, însă medicul legist a stabilit altceva.

„S-a folosit ca modalitate de agresiune din partea autorului corpuri contondente, deci mai exact pietre de diferite dimensiuni, și obiecte tăietoare despicătoare, a declarat la Antena 3, Dan Manu, conferențiar universitar”, medic șef legist al Serviciului Județean de Medicină Legală Argeș.

Cine este criminalul din Bascov. Ce s-a aflat despre el

Au apărut primele imagini cu bărbatul care și-a ucis familia. Potrivit polițiștilor, V.L. nu a opus rezistență când a fost prins de oamenii legii și a cooperat cu aceștia explicându-le cursiv ce a făcut. După ce a comis crimele, bărbatul a mers într-o pădure din apropiere și a încercat să-și pună capăt zilelor, însă nu a reușit.

Oamenii găsiți morți în casă au fost uciși cu pietre. Raportul medicului legist este tulburător

Individul are un handicap psihic și este în evidența medicului de familie. Potrivit primarului din localitate, acesta primește indemnizație pentru boala sa. Edilul local a relatat că bărbatul nu a fost internat niciodată și nu are antecedente.

”Are handicap accentuat psihic și este în evidențele medicului de familie cu această afecțiune. Primea indemnizație de la DGASPC. Nu a fost internat, nu are antecedente. El e înscris la un medic de familie din Merișani, o comună învecinată. Nu au fost probleme din cauza lui”, a declarat Gheorghe Stancu, primarul din Bascov, pentru FANATIK

Imagini greu de privit până și pentru medicul legist

Medicul legist a declarat că victimele au fost găsite în camere diferite și că doar mama și fetița erau împreună. Criminalul, care le era rudă, avea probleme psihice. A intrat peste ei în casă și i-a ucis fără milă.

„Au fost găsiți în camere, toți erau, și e dramatic. Vă spun că este deosebit și mie îmi este foarte greu să vă vorbesc. Fiecare victimă este într-un loc diferit, cu excepția mamei și a fetiței. (…)Eu cred că toți cinci au fost surprinși și cred că evenimentele au avut loc spre seară târziu, până spre dimineață”, a susținut medicul Dan Manu.

Criminalul se află în custodia polițiștilor. În acest caz cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș. Bărbatul era cunoscut cu probleme psihice, fiind în evidența unui medic psihiatru din Pitești care îi prescrisese un tratament.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *