Rugăciune puternică pentru alungarea vrăjmașilor. O rostea însuși părintele Arsenie Boca

Rugăciune puternică pentru alungarea vrăjmașilor. O rostea însuși părintele Arsenie Boca

Puterea rugăciunii este nemăsurată mai ales pentru cei care se roagă cu credință. Mulți dintre oameni apelează la acest instrument puternic pentru a comunica cu Dumnezeu și Maica Domnului doar în vremuri grele, de necaz și greutăți, dar rugăciunea în genere ne apropie de cele sfinte și ar trebui rostită cu credință și când ne este bine, suntem sănătoși, lipsiți de griji și de neputințe.

Rugăciunea părintelui Arsenie Boca pentru alungarea vrăjmașilor

Părintele Arsenie Boca ne-a lăsat o comoară inestimabilă de rugăciuni pe care să le rostim la bine și la greu, în fiecare zi, începând de când ne trezim, la evenimente importante din viața noastră, când avem necazuri și probleme în familie, sau boli sau ne certăm cu cineva.

Rugăciunea se rostește cu voce tare, și este bine să aprinzi înainte o lumânare sfințită. Le este adresată celor care au probleme cu oamenii care le poartă gânduri rele. Este o rugăciune de protecție și încurajare, una dintre rugăciunile lăsate credincioșilor de către părintele Arsenie Boca.

Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mi ca astăzi toată ziua să am grijă să mă leapăd de mine însumi, că cine știe din ce nimicuri mare vrajbă am să fac, și astfel, ținând la mine, Te pierd pe Tine.

Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mi ca rugăciunea Preasfânt Numelui Tău să-mi lucreze în minte mai repede decât fulgerul pe cer, ca nici umbra gândurilor rele să nu mă întunece, că iată mint în tot ceasul.

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi, că umblăm împiedicându-ne prin întuneric. Patimile au pus tină pe ochiul minții, uitarea s-a întărit în noi ca un zid, împietrind inimile noastre și toate împreună au făcut temnița în care Te ținem bolnav, flămând și fără haină, și așa risipim în deșertăciuni zilele noastre, umiliți și dosădiți până la pământ. Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi.

Pune foc temniței în care Te ținem, aprinde dragostea Ta în inimile noastre, arde spinii patimilor și fă lumină sufletelor noastre. Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi.

Vino și Te sălășluiește întru noi, împreună cu Tatăl și cu Duhul, că Duhul Tău cel Sfânt Se roagă pentru noi cu suspine negrăite, când graiul și mintea noastră rămân pe jos neputincioase.

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi, că nu ne dăm seama ce nedesăvârșiți suntem, cât ești de aproape de sufletele noastre și cât Te depărtăm prin micimile noastre, ci luminează lumina Ta peste noi ca să vedem lumea prin ochii Tăi, să trăim în veac prin viața Ta, lumina și bucuria noastră, slavă Ție. Amin.

Citește și Rugăciunea părinților pentru copii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *