Văduva lui Dan Spătaru, grav bolnavă. Sidonia trece prin clipe de groază: “Mă chinui. Cinci zile nu am mâncat!”

Văduva lui Dan Spătaru, grav bolnavă. Sidonia trece prin clipe de groază: “Mă chinui. Cinci zile nu am mâncat!”

Sidonia Spătaru trece prin clipe de groază. De când a murit soțul ei, celebrul Dan Spătaru, nu mai are deloc liniște și suferă neîncetat, dar acum suferă și mai mult. Văduva artistului este grav bolnavă și a avut nevoie de ajutorul medicului, după ce zile întregi nu a mâncat și s-a simțit îngrozitor.

Văduva lui Dan Spătaru are covid

Ultima perioadă a fost una extrem de grea pentru soția regretatului artist Dan Spătaru. Sidonia a suferit un accident nefericit care se putea termina tragic. Mai exact, a căzut și și-a rupt mâna și, cum nu era suficient, aceasta a mai fost infectată și cu covid. A participat la un eveniment mare, unde a stat în compania multor persoane, de unde a contractat și virusul.

Vezi și: Mihai Bobonete are probleme mari cu legea! Actorul s-a ales cu dosar penal

Văduva lui Dan Spătaru, Sidonia Spătaru, a trecut prin momente grele după ce a făcut COVID-19, deși pe timpul pandemiei s-a protejat foarte mult. Soția regretatului interpret a stat trei săptămâni în casă și cinci zile nici măcar nu a putut mânca. Aceasta a mers de urgență la spital când a văzut că lucrurile se agravează și acolo a primit îngrijirea de care avea nevoie. Totuși, a rămas cu sechele și nu se simte bine complet nici acum. Este foarte obosită și se luptă cu o tuse puternică.

„Nu puteam să mănânc nimic. Timp de cinci zile nu am mâncat, nu am băut, doar m-am chinuit. Totul era fără gust. Aveam stări de somnolență, nu știau ce să îmi facă, să mori așa în casă… în final am ajuns la o clinică particulară pentru analize. Problema e că nici cu inima nu stau prea bine. Mi-au pus perfuzii pe loc și mi-au dat tratament. Și 5 perfuzii mi-au dat pentru acasă. De la COVID am rămas cu o tuse, eu care nu am tușit și nu am fumat niciodată”, a declarat, pentru FANATIK, Sidonia Spătaru.

Sidonia se confruntă cu depresia

Sidonia și Dan Spătaru s-au căsătorit încă din anul 1972. Cei doi s-au iubit nebunește și niciodată nu și-au greșit, dar moartea i-a despărțit în anul 2003, când regretatul artist a plecat din această lume. Dan Spătaru s-a stins din viață în urma unui infarct, iar soția lui a rămas singură și îndurerată.

De atunci, Sidonia Spătaru nu și-a mai putut reveni și s-a confruntat cu o depresie continuă. Dacă înainte nu știa ce este suferința, acum nu mai știe cum e să fii fericit și să zâmbești.

„Și așa sufăr de o depresie încă de când a murit Dan. Acum, ea s-a accentuat. Nu mai am un moral bun, văd negru totul… Singurătatea mă apasă de când s-a dus el… Nu știam cum se manifestă depresia. Nu am știut că e atât de rea boala aceasta.”, a spus Sidonia.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *