Vești bune pentru cei care stau la bloc! Autoritățile au făcut anunțul mult așteptat

Vești bune pentru cei care stau la bloc! Autoritățile au făcut anunțul mult așteptat

În ultima perioadă, românii au avut parte de scumpiri din toate punctele de vedere. Prețurile s-au mărit atât la alimente, cât și la energie electrică și gaze. Autoritățile fac acum, însă, un anunț important, mai ales pentru cei care locuiesc la bloc. S-au dat detalii importante legate de prețul gigacaloriei.

Ce se întâmplă cu prețul gigacaloriei

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a venit cu informații importante legate de prețul gigacaloriei. În contextul în care toate s-au scumpit în țară și românii se tem de ce va urma spre iarnă, când consumul va fi mai mare, edilul a venit cu vești bune pentru cei pe care îi conduce. Astfel, acesta explicat că nu are de gând să modifice tariful, ci va căuta modalități să le vină în ajutor românilor.

Vezi și: Anunțul Auchan vizează toți românii. Ce se va întâmpla cu prețurile din magazine

Edilul i-a asigurat pe bucureșteni că nu vor apărea modificări în ceea ce privește acest preț și statul va compensa, în continuare, cu 510 lei. Nicușor Dan speră că oamenii vor înțelege eforturile pe care le face statul și vor aprecia.

„În intenţia mea nu este. După cum ştiţi, noi am funcţionat mult timp, Bucureştiul, cu un tarif de 137 de lei pe gigacalorie. Prin votul din Consiliul General s-a ridicat la 345, 350 aşa, grosier, pe gigacalorie. Intenţia mea nu e să modificăm în această iarnă. Şi vreau să mai adaug că preţul total este 860 de lei. Deci, la fiecare gigacalorie, bucureşteanul plăteşte 350 şi noi plătim 510″, a spus Nicuşor Dan.

Primarul Capitalei a mai precizat și că, „pentru moment, cel puţin până în aprilie, preţul gazului, pentru noi este plafonat”. Acesta spune că momentan nu se gândește la altă candidatură, ci vrea să își atingă absolut toate obiectivele pe care și le-a propus la începutul carierei sale de primar.

 


Un răspuns la “Vești bune pentru cei care stau la bloc! Autoritățile au făcut anunțul mult așteptat”

  1. De ce nu a lăsat prețul giga calorii la apa calda 7 lei acuma un m cub de apa calda costa 16 lei,voi pnl ,usr ati făcut acest haos în tara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *