Codin Maticiuc, tată pentru a treia oară. Cum a făcut fericitul anunț

Codin Maticiuc, tată pentru a treia oară. Cum a făcut fericitul anunț

Codin Maticiuc va deveni curând tată pentru a treia oară. El și iubita lui, Ana, au făcut anunțul printr-o poză în care apare și fetița lor, Smaranda. De asemenea, partenera de viață a lui Codin mai are un fiu dintr-o altă relație, pe care antreprenorul îl tratează ca pe copilul său. Familia Maticiuc nu a dezvăluit încă sexul bebelușului, dar ce se știe sigur este că a fost dorit și este așteptat cu nerăbdare.

Codin Maticiuc din nou tată

Omul de afaceri a găsit o modalitate originală prin care să anunțe venirea pe lumea a celui de-al doilea copil al său, biologic. Codin Maticiuc are o fiică pe nume Smaranda, și un băiat dintr-o altă relație a partenerei sale de viață, Ana. Acum cei doi îndrăgostiți așteaptă venirea pe lume a celui de-al treilea copil.

„Copilul numărul 3. Poate el va continua să renoveze spitalele din țara asta. Tati o să îi lase doar un drum bătătorit, câteva legi schimbate (în curând o să mă vedeți în stradă dacă ăștia mai continuă să ne ignore), o fundație și o inițiativă puternică. (…) Nu știu dacă pot schimba ceva în țara asta dar sunt convins că o vor face copiii mei. Sunt convins că măcar unul din ei îmi va continua misiunea. Poate chiar numărul 3. Te aștept cu nerăbdare, dragostea mea. Avem multe de trăit împreună!”, a scris Codin Maticiuc pe Facebook.

La postarea lui Codin Maticiuc în care anunță că va deveni din nou tată, s-au strâns în scurt timp foarte multe mesaje cu felicitări și urări de bine pentru tânăra familie. Omul de afaceri a devenit părinte pentru prima dată în 2019 când iubita lui a adus-o pe lume pe Smaranda. Este numele pe care îl poartă și mama lui Codin, un nume care îi place mult acestuia. El a declarat că de la 23 de ani de când își dorește copil a știut că fetița lui se va numi astfel.

Codin Maticiuc a renovat etajul 7 de la Fundeni

Antreprenorul a terminat recent de renovat etajul 7 de la Spitalul Fundeni după ce a strâns 600.000 de euro din donații. El a mărturisit că visul lui este să construiască de la zero un spital. Codin Maticiuc a declarat că investițiile totale, în cadrul campaniei ”Spitale Publice din Bani Privați”, au ajuns la peste 1 milion de euro, din care 600.000 de euro au mers la Spitalul Fundeni.

Următorul proiect al antreprenorului este renovarea completă a secției de nefrologie pediatrică.


Un răspuns la “Codin Maticiuc, tată pentru a treia oară. Cum a făcut fericitul anunț”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *