Descoperire șocantă! Cum a încercat o femeie să-și otrăvească soțul, în repetate rânduri

Descoperire șocantă! Cum a încercat o femeie să-și otrăvească soțul, în repetate rânduri

O femeie a încercat să scape de soțul ei otrăvindu-l în repetate rânduri, însă norocul bărbatului a fost că i-a descoperit intențiile și a demascat-o. Bărbatul, medic de profesie, a declarat că simțit că se întâmplă ceva suspect și a montat camere de supraveghere în bucătărie. Astfel și-a surprins partenera de viață punând soluție de desfundat chiuveta, în limonada lui.

Cum a încercat o femeie să-și otrăvească soțul

O familie de medici, el radiolog, ea dermatolog, a intrat în vizorul atenției publice după ce s-a aflat că soția a încercat să-l otrăvească pe partenerul ei de viață. Bărbatul i-a descoperit intențiile după ce montat camere de supraveghere în bucătărie. Poliția din California a arestat-o ​​pe Dr. Yue „Emily” Yu după ce soțul ei, Dr. Jack Chen, le-a trimis probe video săptămâna trecută cum încearcă să îl otrăvească.

Cum a încercat o femeie să-și otrăvească soțul. Bărbatul s-a salvat la timp

Bărbatul susține că partenera sa de viață a i-ar fi pus în băutură substanțe chimice, de mai multe ori, încercând să scape de el. Femeia în vârstă de 45 de ani a fost arestată pentru otrăvire, însă nu a fost acuzată oficial.

Între timp soțul ei a cerut un ordin de restricție, spunând că se teme pentru viața lui.

„Mi-e teamă să mă aflu în aceeași casă cu ea din cauza încercărilor înregistrate de a mă otrăvi cu Drano, o soluţie de curăţare a chiuvetei. Am surprins trei ocazii separate în care toarnă Draino luat de sub chiuveta din bucătărie și îl pune în limonada mea”, scrie în cererea lui Chen pentru obţinerea ordinului de restricție.

Cum a încercat o femeie să-și otrăvească soțul. Bărbatul s-a salvat la timp

Cum a depistat bărbatul că soția îl otrăvește

Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, totul a început în luna martie a acestui an când medicul radiolog a sesizat un gust chimic în limonadă și apoi a fost diagnosticat cu ulcer, gastrită și esofagită. Bărbatul le-a spus polițiștilor că la un moment dat și-a acoperit limonada cu o folie de plastic, dar soția lui a dezlipit-o și a adăugat otrava.

Cum a încercat o femeie să-și otrăvească soțul. Bărbatul s-a salvat la timp

Victima susține că soția și soacra lui i-au distrus viața și l-au izolat de cei dragi. Medicul și soția sa sunt căsătoriți de pe 4 iulie 2012 și au doi copii: o fată și un băiat în vârstă de 8 și 7 ani.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *