Drama femeii care măsoară puțin peste un metru! Are 38 de ani, dar un trup de preșcolar

Drama femeii care măsoară puțin peste un metru! Are 38 de ani, dar un trup de preșcolar

Unii oameni au cu adevărat povești triste de viață și trec prin drame inimaginabile. Una dintre cele mai dramatice istorisiri o aflăm de la o femeie cu un suflet mare, dar un trup de copil. Este cu adevărat o eroină, care a fost victima bullying-ului și, în final, și-a găsit fericirea alături de oamenii potriviți.

Parascovia David, 28 de kilograme la 38 de ani

Parascovid David, o femeie de 38 de ani din Republica Moldova, ascunde o dramă de nedescris. Are doar 1.20 metri și cântărește 28 de kilograme. Seamănă la trup cu un copil, dar are un suflet mare, care a fost pus la încercare de multe ori. S-a născut cu nanism, boală ce nu poate fi tratată.

Toată viața ei a fost o încercare de a face față răutăților și de a se întreba cu ce a greșit să fie așa, ce este de făcut să scape de acest defect. Întreaga ei familie suferă de această boală, dar ea este cea mai scundă dintre toți.

„Eu corespund vârstei de 6-7 ani. Acest lucru m-a durut mult până la maturitate. Mereu mă întrebam cu ce am greșit? de ce trebuie să mă chinui atât de mult? E foarte dureros și foarte urât. Am moștenit această boală de la tatăl meu, el are 1,45 m, mama are 1,55, iar fratele meu are 1, 35 m”, a relatat eroina.

Tot timpul a simțit cum oamenii o privesc cu dispreț și a fost luată peste picior de cei cu care interacționa. Când toate prietenele ei aveau iubiți, ea se gândea că niciodată nu va avea parte de fiorii dragostei și va rămâne singură. Încerca să comunice cu bărbații, dar era ignorată.

Și-a găsit jumătatea și a devenit mamă

După 30 de ani, însă, și-a găsit fericirea. A dat peste un bărbat complet normal din punct de vedere fizic, care a acceptat-o fără probleme și i-a arătat ce înseamnă să iubești. Relația lor a evoluat rapid și, la scurt timp după ce s-au cunoscut, au devenit și părinți.

„Am mers la el în Anglia și după trei săptămâni mi-a zis că vrea să facem un copil”, a mai menționat Parascovia.

Parascovia a devenit mamă de băiat, unul sănătos, care s-a născut cu aproape 3 kilograme. A dus sarcina până la final și nu îi venea să creadă cum de a putut purta în pântece un suflet cu aproape jumătate din înălțimea ei.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *