Gina Pistol, mărturisire dureroasă. Prezentatoarea a ajuns la capătul puterilor: “Mă chinui singură!”

Gina Pistol, mărturisire dureroasă. Prezentatoarea a ajuns la capătul puterilor: “Mă chinui singură!”

Gina Pistol este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România. Viața ei s-a schimbat complet de când a devenit mamă, dar se pare că lucrurile nu sunt tocmai roz. Vedeta ajuns la capătul puterilor și s-a confesat fanilor pe rețelele de socializare.

Gina Pistol este epuizată

Gina Pistol este foarte apropiată de fanii ei. Are o relație specială cu aceștia și îi tine la curent cu tot ce se mai petrece în viața ei. De data aceasta, însă, prezentatoarea nu a venit deloc cu vești bune, ci i-a întristat pe internauți.

Vezi și: Horia Brenciu a avut o copilărie chinuită. Prin ce a trecut la doar 11 ani: “Am putut realiza că…”

Iubita lui Smiley a mărturisit că a trecut printr-o perioadă dificilă și că are nevoie de puțin timp doar pentru ea. Vedeta a explicat că se simte sleită de puteri, nu are energie, mai ales din punct de vedere psihic. Ultimul an a marcat-o și simte că trebuie să se adune.

„Măi, nu știu ce se întâmplă, dar nu mai am energie și nu e doar energie din punct de vedere fizic, nu am energie psihic. Nu reușesc să mă adun. Oricum sunt puțin mai bine, acum, în perioada asta. Nu știu ce s-a întâmplat, anul ăsta a fost ciudățel rău pentru mine”, spus Gina Pistol pe Instagram.

Cum a slăbit Gina Pistol

Gina Pistol a fost luată în vizor de fani în ultima perioadă, pe motiv că aceasta ar fi slăbit foarte mult. Se pare, însă, că nu a slăbit chiar atât de mult în ultima vreme, dar Per total a pierdut peste 20 de kilograme de când a devenit mamă.

Aceasta le-a arătat fanilor de pe Instagram că a ajuns la greutatea de 57 de kilograme, de la 80 de kilograme. Spune că este tot mai aproape de greutatea ideală, dar mai are doar 3-4 kilograme ca să arate exact așa cum își dorește.

“Mi-a scris toată lumea că am slăbit foarte mult. Nu am slăbit foarte mult, mai am de dat jos vreo 3-4 kilograme. La înălțimea mea, chiar și 2 kilograme în plus sau în minus au un impact foarte mare vizibil. După ce am avut un blocaj și nu mai reușeam să scad sub 59 de kilograme.”, spune vedeta.

Gina a mărturisit că nu are timp de mers la sală, dar merge la tot felul de masaje și tratamente speciale, care o ajută să capete o formă mai bună.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *