Ginerele lui Adrian Minune a fost operat. Ce se întâmplă în familia artistului

Ginerele lui Adrian Minune a fost operat. Ce se întâmplă în familia artistului

Familia lui Adrian Minune trece printr-o perioadă grea marcată de problemele de sănătate pe care le are ginerele manelistului. Soțul lui Karmen, în vârstă de 26 de ani a ajuns pe mâinile medicilor și a fost operat de urgență. Iată ce s-a aflat despre acesta și cum se simte după intervenția chirurgicală.

Momente grele pentru Adrian Minune

Ginerele lui Adrian Minune, soțul lui Karmen, a fost operat de urgență. Bogdan Căplescu a ajuns pe mâinile medicilor care au considerat că se impune o intervenție chirurgicală. Totul a debutat în urmă cu câteva zile când tânărul a acuzat stări de rău și a mers să facă analize. Rezultatul acestora nu a fost deloc bun, iar soțul lui Karmen a aflat că va fi supus unei operații întrucât nu există altă soluție. Iată ce a declarat fiica lui Adrian Minune despre starea de sănătate a soțului ei.

„Se simte bine, e bine”, a declarat Karmen pentru Fanatik.

Aceeași sursă arată că Bogdan Călpescu a suferit o operație laparoscopică pentru eliminarea litiazei biliare, iar operația a fost un succes. De acum urmează o perioadă de refacere în care soțul lui Karmen trebuie să țină regim.

În zilele cât a fost la spital, ginerele lui Adrian Minune a fost vizitat de cei dragi. Din fericire totul a decurs bine și cât de repede el se va putea întoarce în sânul familiei.

Cine este Bogdan Călpescu, ginerele lui Adrian Minune

Bogdan Călpescu este cel care i-a furat inima fiicei lui Adrian Minune. El și Karmen s-au cunoscut în 2018 și în același an tânăra a rămas însărcinată. Cei doi s-au căsătorit în 2019 înainte de a deveni părinți. Bogdan Căplescu, tatăl copilului lui Carmen Minune, a terminat Dreptul la Universitatea Româno-Americană din Bucureşti şi un master în cadrul aceleaşi facultăţi, după care a făcut practică la un cabinet de avocatură.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *