Horia Brenciu a avut o copilărie chinuită. Prin ce a trecut la doar 11 ani: “Am putut realiza că…”

Horia Brenciu a avut o copilărie chinuită. Prin ce a trecut la doar 11 ani: “Am putut realiza că…”

Horia Brenciu este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. Se bucură de mare succes și este iubit de o mulțime de oameni. Toată țara îl cunoaște pe cântărețul mereu plin de viață, care face spectacol ori de câte ori urcă pe scenă, dar puțini știu cât de mult a suferit și prin ce dramă a trecut încă de când era doar un copil.

Horia Brenciu și-a pierdut mama

Horia Brenciu este un artist mereu cu zâmbetul pe buze, care face furori pe scenă cu fiecare apariție. Celebrul cântăreț este iubit de o țară întreagă pentru talentul său, dar nu mulți știu prin ce a trecut și cât de mult a suferit. A fost supus unei grele experiențe, care l-a marcat și maturizat înainte de vreme.

Când avea doar 11 ani, mama sa a plecat de lângă el, răpusă fiind de o boală grea. A fost nevoit să învețe să se descurce singur, să facă treburi de adulți, dar se bucură că a rămas cu ceva amintiri. În cei 10 ani petrecuți alături de cea care i-a dat viață a realizat că a avut „cea mai frumoasă, înțeleaptă și iubitoare mamă din lume’.

„Părintele din mine trebuie să iubească necondiționat și, la fel cum vreau să fiu bun pe scenă, vreau să-mi perfecționez și meseria de tată! Indiferent ce-aș face, ce-aș citi sau învăța, profesorii mei cei mai buni sunt cei patru copii ai mei! În cei 11 ani pe care i-am trăit alături de mama mea am putut realiza, chiar dacă n-a fost o perioadă bogată în amintiri, că am avut cea mai frumoasă, înțeleaptă și iubitoare mamă din lume.”, a mărturisit Horia pentru Viva.

Brenciu, un tată-model?

Pentru că el a crescut doar cu un părinte, niciodată nu și-ar dori ca ai lui copii să aibă aceeași soartă. A încercat să fie un tată perfect pentru cei patru copii, pe care îi consideră și cei mai buni profesori. Simte că are mereu ceva de învățat, mai ales de la aceștia, care i-au arătat ce este iubirea absolută și ce înseamnă să fii responsabil.

„Părintele din mine trebuie să iubească necondiționat și, la fel cum vreau să fiu bun pe scenă, vreau să-mi perfecționez și meseria de tată! Indiferent ce-aș face, ce-aș citi sau învăța, profesorii mei cei mai buni sunt cei patru copii ai mei!”, a mai spus Brenciu pentru aceeași sursă.

Cât despre soția lui, este foarte fericit alături de ea și îi leagă multe împreună. A fost de multe ori criticat pentru că aceasta este mai în vârstă decât el, dar niciodată nu l-a deranjat acest aspect. Consideră că diferența de vârstă nu contează, ci cea mai importantă este iubirea dintre ei.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *