Horoscop 12 august 2022. 3 zodii dau lovitura la BANI

Horoscop 12 august 2022. 3 zodii dau lovitura la BANI

BERBEC

Luna intră astăzi în etericul Pești și în sectorul din harta ta care guvernează subconștientul, dragă Berbecule, punându-te într-o dispoziție înaltă și lipsită de griji. Din nefericire, aceste vibrații te-ar putea face să te deconectezi de realitate și s-ar putea să te surprinzi adesea visând cu ochii deschiși când munca ar trebui să fie prioritară. Nesiguranțele sau micile stânjeneli ar putea să te zdruncine înapoi în realitate mai târziu în cursul după-amiezii, când Luna intră într-un aspect dezechilibrat cu Venus. Folosiți această energie ca un semnal pentru a vă întoarce în prezent, deși este posibil să fie nevoie să găsiți o ieșire creativă pentru a vă menține concentrată pe prezent.

TAUR

S-ar putea să vă simțiți puțin epuizat sau epuizat din punct de vedere mental când vă treziți din somn, deoarece urmările Lunii pline de ieri continuă să planeze în aer. Un pătrat dur între Luna și Marte nu va face decât să accentueze aceste sentimente și s-ar putea să vă simțiți tentat să vă retrageți de la serviciu pentru o zi. Din fericire, energia va deveni mult mai ușoară pe măsură ce se apropie după-amiaza, iar Luna intră în visătorii Pești, punându-vă într-o dispoziție mai socială și mai plină de compasiune. Cu toate acestea, vei dori să eviți pe oricine care te-ar putea secătui, pe măsură ce ziua continuă să se desfășoare și Luna formează un aspect dezechilibrat cu Venus.

GEMENI

Fă-ți timp să meditezi înainte de a te îndrepta spre serviciu astăzi, dragă Gemeni, pe măsură ce Luna își face ultimii pași prin Vărsător și prin a noua ta casă solară. Din nefericire, o legătură dură între Luna și Marte te-ar putea face să fugi de spiritualitatea ta, mai ales dacă ți-e teamă să înfrunți orice durere care ar putea fi proaspătă în subconștientul tău. Vei observa o schimbare în această după-amiază, când Luna va intra în Pești, oferindu-ți ocazia de a stabili limite fără a-ți închide inima. Aceste vibrații sunt, de asemenea, perfecte pentru a te pune la punct cu responsabilitățile tale, ceea ce face din această zi una excelentă pentru a face comisioane personale.

RAC

Frustrările ar putea să apară dis-de-dimineață, dragă Rac, când Luna în Vărsător intră într-o conexiune dură cu Marte cel pasional. Opiniile conflictuale și dispozițiile încăpățânate ar putea stârni drame în cercul tău social sau la locul de muncă, ceea ce face important să îți alegi cu înțelepciune bătăliile. Din fericire, vibrația se va simți mult mai ușoară și mai solidară pe măsură ce după-amiaza se apropie și Luna își face loc în visătorii Pești, activând sectorul spiritual al hărții tale. Fiți cu ochii în patru pentru momente de frumusețe, semne și sincronicități, deoarece universul va fi dornic să se conecteze cu dvs. și să vă ghideze în moduri semnificative.

Luna Plină din 12 august varsă noroc peste 3 zodii! Horoscop special

LEU

Să te ridici din pat pentru a face față la muncă ar putea părea o sarcină dificilă în această dimineață, dragă Leu, deoarece Luna în Vărsător formează o legătură dură cu Marte. Acest climat cosmic va face ca motivația ta să fie lovită, mai ales dacă nu te-ai răsfățat suficient de mult cu grija de sine în ultima vreme. Din fericire, vei avea o șansă de a te scutura de această stare pe măsură ce după-amiaza se apropie și Luna își face loc în Pești vindecători. Acest plasament luminos vă va oferi, de asemenea, o oportunitate de a trage înapoi noi straturi în cadrul celor mai apropiate relații, așa că nu vă fie teamă să deveniți vulnerabil cu cineva special.

FECIOARĂ

S-ar putea să te simți puțin suprastimulată, iritabilă și dezorganizată în această dimineață, dragă Fecioară, pe măsură ce Luna în Vărsător se află în cuadratură cu pasionalul Marte. Aceste vibrații pot crea, de asemenea, niveluri ridicate de stres dacă te afli într-o criză de timp, dar încearcă să nu te grăbești prea repede cu sarcinile tale, sau ai putea ajunge să faci câteva greșeli. Energia se va schimba după-amiaza, iar Luna își face loc în Pestii acvatici. Acest plasament luminos va aduce vindecare în inima ta pe parcursul următoarelor două zile. În plus, vibrația va fi, de asemenea, ideală pentru creșterea relațiilor importante, întâlniri romantice și îmbrățișarea iubirii necondiționate.

BALANȚĂ

Nu vei avea chef de provocări în această dimineață, dragă Balanță, deoarece Luna în Vărsător se află în cuadratură cu pasionalul Marte. Din nefericire, acest climat cosmic te-ar putea face, de asemenea, mai sensibil decât de obicei, ceea ce te-ar putea face să jignești mai ușor. Încearcă să nu ripostezi dacă simți că cineva nu îți arată respectul pe care îl meriți, deoarece o comunicare greșită ar putea fi la baza problemei. Vibrațiile se vor simți mai ușor de gestionat pe măsură ce după-amiaza se apropie și Luna își face loc în compătimitorul Pești, ajutându-te să te reconectezi cu logica ta. Cu toate acestea, este posibil să fie nevoie să vă luați câteva momente pentru a vă împământa și a vă centra mai întâi.

SCORPION

Inima frântă sau sentimentele celorlalți ar putea să te lase în această dimineață, dragă Scorpion, să te simți epuizat energetic și emoțional, în această dimineață, dragă Scorpion, deoarece Luna în Vărsător se află în cuadratură cu Marte, conducătorul tău planetar. Este în regulă dacă ai nevoie să îți iei o pauză de la îngrijirea celorlalți, mai ales dacă ai nevoie să te relaxezi și să îți reîncarci bateriile. Din fericire, te vei simți mult mai plin de energie și te vei simți ca tine însuți după-amiază, când Luna intră în Pești și în sectorul din harta ta care guvernează ego-ul și distracția. Acordă-ți permisiunea de a te dezlănțui puțin pe măsură ce ziua se apropie de final, suflând în aer odată cu apariția weekend-ului.

SĂGETĂTOR

S-ar putea să-ți fie greu să-ți aliniezi gândurile și acțiunile astăzi, dragă Săgetătorule, deoarece Luna în Vărsător intră într-un cuadrat dur cu Marte. Uitarea și dezorganizarea nu vor face decât să accentueze aceste probleme, așa că este posibil să vrei să redactezi o listă de lucruri de făcut pentru a te ajuta să te menții pe drumul cel bun. O energie emoțională va umple aerul pe măsură ce după-amiaza se apropie și Luna intră în Pești, activând a patra ta casă solară. Acest plasament luminos te-ar putea inspira să îți petreci weekendul acasă, recuperând rutina de îngrijire personală și nevoia de relaxare. Aceste vibrații sunt, de asemenea, perfecte pentru a vă pune la punct cu îndatoririle casnice, ceea ce face ca acesta să fie un moment bun pentru a vă curăța în profunzime spațiul.

CAPRICORN

Rezistă impulsului de a face cumpărături online în această dimineață, dragă Capricorn, deoarece Luna în Vărsător se află în cuadratură cu pasionalul Marte. Deși cu siguranță vei avea chef să-ți îmbunătățești imaginea, respectarea bugetului ar putea fi dificilă, iar obiectele pe care le achiziționezi s-ar putea să nu fie ceea ce te așteptai. Vei observa o schimbare pe măsură ce Luna intră în Pești în această după-amiază, punându-te într-o dispoziție grijulie și socială. Acordă-ți permisiunea de a te răsfăța cu latura ta sentimentală, făcându-ți timp să discuți cu prietenii și colegii tăi în moduri semnificative. Căutați modalități de a vă răsfăța natura curioasă pe măsură ce ziua se apropie de sfârșit, deoarece mintea dvs. va fi flămândă de informații noi.

VĂRSĂTOR

S-ar putea să te simți mahmur din punct de vedere emoțional după Luna plină de aseară, iar un cuadrat dur între Luna și Marte ar putea face ca motivația ta să se diminueze. Nu te simți prost dacă ai nevoie de spațiu pentru a te ocupa de nevoile tale, dar încearcă să nu intri în conflict cu șeful tău dacă acest lucru te inspiră să îți iei o zi liberă. Din fericire, o energie hrănitoare și stabilizatoare va umple aerul în această după-amiază, când Luna intră în Pești și în a doua ta casă solară. Acest plasament luminos vă va da undă verde cosmică pentru a vă răsfăța cu un pic de lux, ceea ce face ca acesta să fie un moment excelent pentru a programa un masaj.

PEȘTI

Temerile și anxietățile ar putea să te rețină de la a merge după lucrurile pe care ți le dorești în această dimineață, dragă Pești, când Luna în Vărsător se află în cuadratură cu pasionalul Marte. De asemenea, s-ar putea să te vezi nevoit să îți muști limba, mai ales dacă cei din jurul tău sunt mai iritanți decât de obicei. Din fericire, vei începe să te simți mult mai în largul tău și să te simți ca tine însuți pe măsură ce se apropie după-amiaza și Luna își face loc în semnul tău. Ia-ți timp să meditezi și să-ți ridici aura sub acest climat cosmic, deoarece universul va fi dornic să te binecuvânteze cu un sprijin suplimentar de dincolo de văzduh.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *