Karma lovește această zodie! Mariana Cojocaru avertizează: se termină tot pentru acești nativi!

Karma lovește această zodie! Mariana Cojocaru avertizează: se termină tot pentru acești nativi!

Mariana Cojocaru este unul dintre cei mai cunoscuți astrologi din România. Specialistul a venit acum cu vești nu tocmai bune pentru o zodie, pe care karma o va lovi din plin. Răul făcut se întoarce acum înzecit și le dă toată viața peste cap.

Karma lovește din plin

Astrologul Mariana Cojocaru anunță o perioadă dificilă pentru nativii acestei zodii. O zodie va fi lovită din plin de karmă, pentru tot răul și greșelile pe care le-a făcut înainte. Specialistul avertizează că acești nativi nu vor scăpa de karmă și vor simți puterea ei din toate punctele de vedere.

Vezi și: Luna Plină din 12 august varsă noroc peste 3 zodii! Horoscop special

Mariana Cojocaru a explicat că finalul lunii îi va găsi plin de probleme pe Scorpioni. Trebuie să fie atenți la tot ce se întâmplă în viața lor, pentru că urmează furtuni puternice în plan astrologic. Le vor da complet planurile peste cap, iar acesta este doar începutul, pentru că vor avea multe bătăi de cap.

”Scorpionul este într-o perioadă de tipul „liniștea dinaintea furtunilor uriașe dezlănțuite”. Prin urmare, trebuie să fie atenți la aceste furtuni care vin după exploziile solare, pe aspectul de cvadratură pe care Soarele natal al Scorpionul îl face cu Soarele din Leu, cu axa karmică Scorpion-Taur, unde va fi și Uranus retrograd, un Saturn retrograd în Vărsător”, spune astrologul.

Urmează timpuri din ce în ce mai grele pentru Scorpioni. Acum este șansa lor să corecteze tot ce au greșit, să vadă unde au greșit, mai exact, și să ia măsuri. Dacă nu corectează acum eșecurile lor din trecut, karma nu le va permite să descopere care este menirea lor. Totul este doar în mâinile lor, iar cu această ocazie vor reuși să își deslușească și misiunea lor pe Pământ.

”Deci, nu este o perioadă ușoară și urmează o perioadă și mai grea. Aspecte karmice importante îi vor duce cu ochii către trecut, către viețile anterioare: ce au făcut bun, ce n-au făcut bun, ce au de corectat acum, cu ce misiune au venit în viața asta pe Pământ”, adaugă astrologul.

 


Un răspuns la “Karma lovește această zodie! Mariana Cojocaru avertizează: se termină tot pentru acești nativi!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *