Luna Plină din 12 august varsă noroc peste 3 zodii! Horoscop special

Luna Plină din 12 august varsă noroc peste 3 zodii! Horoscop special

Luna plină din 12 august este ultima superlună a anului 2022. Apropierea și plinătatea lunii în momentul unei superluni o face mai strălucitoare și mai mare decât în mod normal. Este un fenomen astronomic cu impact asupra astrelor. Luna plină din 12 august varsă noroc peste trei zodii. Află dacă te numeri printre norocoși!

Ultima superlună a anului 2022 – 3 ZODII norocoase

Luna plină din 12 august varsă noroc peste trei zodii! Este vorba despre zodia Berbec, Fecioară și Săgetător. Află cele mai importante previziuni astrologice dedicate acestor nativi de lună plină. Astrele au și câteva recomandări prețioase cu ocazia acestui fenomen astronomic/astrologic important.

Nativii zodiei Berbec vor căpăta mai multă încredere în forțele proprii. După o perioadă lungă de temeri de tot felul, gânduri negre, neajunsuri și lipsă de perspectivă, Berbecii vor scoate capul la lumină. Luna plină din 12 august le aduce curajul de a cere mai mult de la viață. Au toate pârghiile necesare să-și facă viața mai frumoasă, dar teama de nou, de necunoscut îi ține pe loc ca o veritabilă ancoră. A venit vremea să spargeți tiparul și să cereți mai mult de la viață.

Se anunță schimbări importante în viața nativilor Fecioară. Cei născuți sub acest semn zodiacal, sau care au ascendentul în Fecioară se vor afla în fața unor oportunități profesionale greu de refuzat. Este posibil să facă un pas major în față și să accepte chiar un job care presupune mutarea în afara țării. Astrele sunt de partea voastră, Luna plină vă aduce noroc, însă restul depinde doar de voi.

Săgetător – zodie cu noroc de Lună Plină

Cea de-a treia zodie cu noroc de Lună plină este zodia Săgetător. Pentru cei născuți în acest semn zodiacal norocul se va ivi din toate părțile. Tot ce nu le-a ieșit până acum, planuri eșuate, proiecte începute și abandonate, poate un curs început și lăsat în aer, se va concretiza în scurt timp. Acești nativi se vor mobiliza să termine tot ceea ce au început și consideră că este benefic pentru dezvoltarea lor personală. După o lungă perioadă de timp, în sfârșit Săgetătorii se vor pune pe primul loc în viața lor.

Veștile sunt bune și din sfera banilor. Din punct de vedere financiar toate problemele lor se vor rezolva în perioada imediat următoare.


Un răspuns la “Luna Plină din 12 august varsă noroc peste 3 zodii! Horoscop special”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *