O glumă l-a costat întreaga viață. Ce s-a întâmplat cu un român care lucra în Germania

O glumă l-a costat întreaga viață. Ce a făcut un român care lucra în Germania

Un român care lucra în Germania a murit într-un accident stupid care a plecat de la o glumă. Bărbatul s-a prăbușit în gol de la etajul 5 sub privirile îngrozite ale trecătorilor. Nimeni nu înțelegea ce se întâmplă. Polițiștii au ajuns de urgență la fața locului și au început investigațiile. S-a crezut inițial că a fost vorba despre sinucidere, dar camerele de luat vederi au arătat cu totul altceva.

Român mort în Germania, după o glumă stupidă

Bărbatul în vârstă de 38 de ani, de loc din Onești, era căsătorit și avea două fetițe. Muncea în Germania pentru familia lui. Tragicul accident s-a produs Merseburger Strasse din Weissenfels, o localitate din estul Germaniei, lângă Leipzig.

Marți, în jurul orei 20:15, acesta s-a gândit să-i facă o glumă colegului său, a ieșit pe fereastră și s-a lipit de fațada blocului. La un moment dat și-a pierdut echilibrul, a alunecat și a căzut în gol de la etajul 5. Echipajul de intervenție solicitat la fața locului nu a mai putut face nimic pentru a-l salva. Tânărul a murit pe loc.

Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a aflat ce anume s-a întâmplat de fapt. Inițial s-a crezut că este vorba despre sinucidere, însă martorii și camerele de luate vederi au avansat o altă ipoteză. Victima încerca să-i facă o glumă colegului său, să intre pe geam în camera lui și să-l sperie. A fost suficientă o clip de neatenție ca acesta să se dezechilibreze și să cadă în gol.

„Nu s-a aruncat, a vrut să facă o glumă și a căzut. A vrut să intre în camera colegului lui să îl sperie, a alunecat și a căzut. Au fost camere care au filmat acolo, cei de la criminalistică le-au luat și ni le-au arătat. Am văzut tot ce s-a întâmplat.”, a explicat un cunoscut.

Apel pentru repatrierea lui Ionuț

Un apropiat al lui Ionuț, bărbatul care a murit în urma unui accident stupid petrecut în Germania, a postat pe grupul de Facebook al românilor din Germania, un apel pentru ca acesta să fie repatriat. Ionuț era de loc din Onești, avea 38 de ani, era căsătorit și avea două fetițe.

Cunoscuții săi încearcă acum să strângă bani pentru a ajuta familia îndoliată să se ocupe de cele necesare pentru înmormântare.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *