Oana Lis și-a amanetat verigheta. Motivul dureros pentru care a luat această decizie

Oana Lis și-a amanetat verigheta. Motivul dureros pentru care a făcut acest gest

Oana Lis și-a amanetat verigheta! Soția fostului primar al Capitalei a ajuns în situația de a merge cu verigheta la amanet pentru a primi bani la schimb. Viorel Lis are nevoie de un cărucior cu rotile, pentru că nu mai poate merge singur, iar Oana a decis să facă tot ce-i stă în putință pentru a-l ajuta până la capăt.

Oana Lis și-a amanetat verigheta

Problemele de sănătate ale lui Viorel Lis au epuizat toate economiile familiei, iar Oana s-a văzut în situația de a-și amaneta verigheta. Deși îi este foarte greu, ea nu renunță și face tot ce poate pentru a-și ajuta soțul până la capăt. Viorel Lis este internat într-o clinică de recuperare, asta după ce i s-a făcut rău din nou și Oana s-a speriat. Anul acesta a fost unul de cumpănă pentru fostul primar al Capitalei.

„Azi mi-am lăsat verigheta la amanet, ca să pot să-i cumpăr de urgență un cărucior cu rotile lui Vio, ca o femeie „pe interes” ce sunt, cum vorbea lumea, a scris Oana Lis pe Facebook”, la descrierea unei poze cu verigheta ei.

În urmă cu mai puțin de o lună Oana îi ruga pe oamenii care o urmăresc pe rețelele de socializare să spună o rugăciune pentru soțul ei care ajunsese din nou pe mâinile medicilor. Din păcate Viorel Lis și-a pierdut funcțiile locomotorii, acesta fiind și motivul pentru care a fost nevoie urgent de un scaun cu rotile.

Diagnosticul crunt primit de Viorel Lis

Fostul primar al Capitalei, Viorel Lis, a început anul 2022 cu stângul. După ce a fost infectat cu coronavirus, soțul Oanei a suferit un infarct și a fost operat de urgență, apoi a fost diagnosticat cu o semipareză la membrele inferioare. Acum nu mai poate merge și Oana și-a amanetat verigheta pentru a-i putea cumpăra repede un cărucior.

Mulți au judecat-o pe Oana pentru că a anunțat că-și amanetează verigheta, dar majoritatea dintre cei care au văzut mesajul ei i-au transmis că o susțin și i-au cerut un cont în care să doneze pentru cele necesare în această perioadă grea. Viorel Lis stă în spital de ceva timp, iar cheltuielile sunt mari. Oana Lis a demonstrat, de-a lungul timpului, că nu se plânge și că face pentru soțul ei ceea ce ar trebui să facă orice soție, la bine și la greu.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *