Secretul siluetei Alessandrei Stoicescu. Cum arată știrista în pozele de vacanță

Secretul siluetei Alessandrei Stoicescu. Știrista arată impecabil la 46 de ani

Alessandra Stoicescu este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știri din România, o jurnalistă de renume, om de televiziune cu o carieră remarcabilă. Pe lângă faptul că este o profesionistă desăvârșită, Alessandra Stoicescu este admirată și pentru felul de a fi, precum și pentru modul în care arată.

Cum se menține în formă Alessandra Stoicescu

Renumita prezentatoare de știri Observator 19, de la Antena 1 are 46 de ani și arată foarte bine. Recent a fost plecată în vacanță în Grecia cu soțul și fetița ei. În imaginile postate de vedetă pe rețelele de socializare se poate observa că aceasta reușește să se mențină la dimensiuni de fotomodel.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alessandra Stoicescu (@alessandra.stoicescu)

Întrebată care este secretul unui fizic de invidiat, știrista a mărturisit are gene bune, dar și că are grijă să nu facă excese de niciun fel când vine vorba despre alimentație. Potrivit spuselor sale, secretul siluetei este echilibrul.

Secretul siluetei consider că este echilibrul, așa cum ar fi bine să îl păstrăm în toate, în viață. Astfel, îmi fac poftele, dar în cantități mici. Spre exemplu, vara asta am mâncat înghețată mai multă decât în alți ani, dar am avut grijă să nu am și alte dulciuri pe masă, a declarat știrista pentru Unica.ro.

Secretul siluetei Alessandrei Stoicescu. Cum arată știrista în pozele de vacanță

Alessandra Stoicescu a declarat că se ferește cât poate de stres și excese alimentare, iar cel mai eficient sport pentru ea este jocul cu fiica ei, Sara.

Vacanță cu surprize pentru Alessandra Stoicescu și familia ei

Recent, prezentatoarea știrilor Observator 19 de la Antena 1 a fost în vacanță în Mykonos cu fiica și soțul ei. Vedeta Antena 1 a avut surpriza de a vedea că pilotul avionului care i-a dus la destinație a fost chiar Mihai Sturzu, fost membru al trupei Hi-Q, care le-a dat voie să urce în cabină, unde au făcut și o poză.

Secretul siluetei Alessandrei Stoicescu. Știrista arată impecabil la 46 de ani

Alessandra Stoicescu este căsătorită din 2013 cu Sergiu Constantinescu, cel care gestionează Intact Media Advisors, Intact Media Academy și este directorul Fundaţiei Mereu Aproape. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul serviciului.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *