Trauma prin care a trecut Brigitte Pastramă! Nicio femeie nu merită asta

Trauma prin care a trecut Brigitte Pastramă! Nicio femeie nu merită asta

Brigitte Pastramă apare mereu cu zâmbetul pe buze și mulți ar spune că duce o viață lipsită de griji, cel puțin de grijile materiale. Puțini sunt cei care știut cu adevărat cât de greu i-a fost de-a lungul timpului, prin ce traume a trecut și cum și-au pus acestea amprenta asupra stării ei fizice și psihice. După ce și-a pierdut primul soț care a murit în somn, viața i-a mai dat câteva lovituri.

Trauma prin care a trecut Brigitte Năstase

Invitată în cadrul podcastului Taclale, Brigitte Pastramă a făcut o serie de dezvăluiri cutremurătoare despre viața ei care se pare că nu a fost deloc ușoară. Vedeta a rămas văduvă și cu un copil de crescut la vârsta de doar 23 de ani. Primul ei soț a făcut infarct în somn și ea a fost cea care l-a descoperit.

„Primul meu soț a murit în somn. A făcut infarct și l-am găsit în pat, cu ochii dați peste cap”, a explicat Brigitte.

La vremea aceea Brigitte a avut nevoie de un psiholog pentru a ieși de sub impactul șocului emoțional. Din nefericire viața ei nu s-a schimbat în bine după acest episod negru. A cunoscut un bărbat despre care spune că a terorizat-o. Începuse să viseze că el o va omorî, iar într-o zi lucrurile au degenerat.

„A tăbărât pe mine și a început să mă bată. Mă bătea unu la unu. La un moment dat nici nu l-am mai văzut cum era el. Am văzut un om cu ochi roșii, am văzut niște coaste ieșite din el, niște dinți ascuțiți. Aveam un calorifer în spate, de fontă, ascuțit. Mă împingea în el și mă gândeam că mă va omorî! Cu o noapte sau două înainte, visasem că mă va omorî!”, a povestit Brigitte.

Brigitte Pastramă despre chinurile suferite

Brigitte Pastramă a mărturisit că a avut parte de un episod violent, cu fostul ei soț, pe vremea când deja era căsătorită cu Ilie Năstase. Bărbatul ar fi aflat că ea este în Timișoara unde avea un restaurant, a mers acolo, a bătut-o pe Brigitte și a dezbrăcat-o în pielea goală.

„M-a bătut și m-a dezbrăcat în pielea goală. A luat un pahar, l-a spart și a zis: >. Din nou, Dumnezeu, duhul sfânt din mine a zis aceleași cuvinte: >. Și dintr-o dată s-a trezit, m-a văzut în pielea goală, și-a rupt tricoul de pe el și mi-a făcut chiloți din el”, a povestit Brigitte.

Acum Brigitte trăiește împreună cu Florin Pastramă, cel pe care l-a cunoscut în emisiunea Ferma Vedetelor, de la Pro Tv.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *