Adela Popescu a recunoscut, în sfârșit, ce părere are despre Andreea Ibacka. L-a surprins până și pe Cabral

Adela Popescu a recunoscut, în sfârșit, ce părere are despre Andreea Ibacka. L-a surprins până și pe Cabral

Adela Popescu și Andreea Ibacka sunt prietene foarte bune, iar acum prezentatoarea de la Sunt celebru, scoate-mă de aici și-a spus opinia despre actriță.

Cântăreața a recunoscut, în sfârșit, ce părere are despre soția lui Cabral Ibacka. L-a surprins până și pe renumitul moderat al emisiunii Ce spun românii, de la Pro TV. Cele două s-au întâlnit în Republica Dominicană.

Adela Popescu, opinie sinceră despre Andreea Ibacka. Cum a reacționat actrița din Adela

Adela Popescu și-a spus opinia sinceră despre Andreea Ibacka cu care are o legătură foarte frumoasă și apropiată. Cum a reacționat actrița după ce a văzut postarea realizată de partenera de viață a lui Radu Vâlcan.

„Cuscra Andreea Ibacka, top trei cele mai frumoase femei din România. Părerea mea”, a scris fosta moderatoare de la Vorbește lumea, pe contul personal de Instagram.

Cele două vedete s-au fotografiat pe o plajă din Republica Dominicană. S-au pozat în toată splendoarea în costume de baie, în timp ce se bucură de timpul liber, de soare, de plaja fină și de o băutură de ananas.

„Dar ce spectacol de cuscră am eu”, a completat Andreea Ibacka, care a plecat recent din România pentru a-i fi alături soțului ei, Cabral. Actrița este însoțită și de copii, Namiko și Tiago.

Adela Popescu și Andreea Ibacka, mici reproșuri

Adela Popescu și Andreea Ibacka au avut parte de un schimb de replici neașteptat, după ce soția lui Radu Vâlcan a uitat să o cheme pe amica sa la botezul celui de-al treilea băiat, Adrian. Blondinele și-au spus mici reproșuri în direct.

Citește continuarea pe Fanatik.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *