Anca Țurcașiu, momente de sinceritate! Actrița a recunoscut cine o face fericită: „A apărut în viața mea ca să mă adore!”

Anca Țurcașiu, momente de sinceritate! Actrița a recunoscut cine o face fericită: „A apărut în viața mea ca să mă adore!”

Anca Țurcașiu este una dintre cele mai cunoscute actrițe din România, iubită de o țară întreagă. Vedeta a trecut printr-o perioadă extrem de grea după divorț, dar a găsit puterea să zâmbească din nou. Aceasta a vorbit acum despre cum își găsește ea echilibrul, dar și despre cine o face fericită în momentele cele mai grele.

Anca Țurcașiu își ia energia din jurul ei

Anca Țurcașiu se numără printre cele mai interesante personaje din showbiz-ul românesc. Frumoasa actriță a suferit mult din cauza divorțului, la care nimeni nu se aștepta. Aceasta a fost mereu rezervată când a venit vorba despre viața ei privată și a preferat să păstreze pentru ea tot ce nu are legătură cu publicul.

Vezi și: Gina Pistol, mărturisire dureroasă. Prezentatoarea a ajuns la capătul puterilor: “Mă chinui singură!”

De data aceasta, însă, actrița a dezvăluit cine o face fericită și de unde își ia energia. Aceasta a mărturisit că îi plac foarte mult serile sale, pe care și le petrece pe balcon cu noul membru al familiei: o pisică. Anca Țurcașiu spune că acest animal de companie a venit ca o minune în viața ei și i-a arătat din nou ce înseamnă să iubești, când totul era un haos pentru ea. În mod uimitor, o face să se simtă mai bine și îi oferă atenția de care are nevoie.

„Așa arată serile mele de relaxare pe balcon. Pisica, pentru că așa o cheamă, este lipită de sufletul meu mereu. Cine are o pisică, înțelege despre ce vorbesc. Este în permanență în ochii mei, doarme pe pieptul meu, înțelege tot ce-i vorbesc! E o minune care a apărut în viața mea ca să mă adore! De mult voiam să vă povestesc asta…”, a scris Anca în descrierea fotografiei.

Anca Țurcașiu este tot singură

Anca Țurcașiu a povestit ce se întâmplă în viața ei după divorțul de Cristian Georgescu. Toată lumea se așteaptă să își găsească pe altcineva, dar se pare că este foarte dificil să își refacă viața, mai ales pentru că este persoană publică.

Anca Țurcașiu spune că după divorț nu este mai mult complimentată decât înainte. Bărbații sunt timizi și cred că nu au nicio șansă la marea actriță. Cât despre bărbatul perfect, nu are neapărat un tipar, dar idealul ei au fost mereu tatăl și bunicul, de la care a avut multe de învățat.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *