Andreea Esca a dezvăluit marele ei secret. Fanii sunt în extaz: “Cea mai mare dorință a fost…”


Andreea Esca este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV. Celebra știristă este cunoscută de o țară întreagă și o mulțime de oameni și-ar dori să îi calce pe urme. Este foarte apropiată de fanii ei, pe care îi ține la curent cu tot ce mai este nou. De data aceasta a dezvăluit un mare secret, pe care mulți îl așteptau de ceva timp.

Cum a reușit Andreea Esca să slăbească

Andreea Esca se apropie cu pași repezi de vârsta de 50 de ani, dar arată într-un mare fel. Anii au trecut peste ea, dar se pare că reușește să se mențină veșnică tânără și nu s-au schimbat prea multe la aspectul ei fizic. Are mare grijă de ea și face multe sacrificii să arate bine.

De curând, mulți au observat ceva schimbat la ea: a slăbit considerabil. Acesta a reușit să slăbească 6 kilograme într-un timp destul de scurt și a ajuns la greutatea ideală. Andreea Esca a făcut exerciții fizice  în fiecare zi, dar a apela și la ajutorul unui nutriționist, care i-a făcut o dietă personalizată: a renunțat complet la dulciuri, a luat zahărul doar din fructe, nu a mai amestecat alimentele la o singură masă și a reușit să obțină rezultate  uimitoare.

„Cred că e bine a mânca mai puțin. Eu nu am mâncat zahăr decât din fructe, nu am mai mâncat dulciuri, ca să evit, și pâine, tot așa, o felie de pâine de secară, care mie îmi place foarte mult. De exemplu, cea mai mare dorință a fost să pot să mănânc pâine, pentru că mie îmi place pâinea foarte mult, nu am o problemă să renunț la dulciuri’, a spus Andreea Esca, conform redactia.ro.

Ce salariu are Andreea Esca

Una dintre cele mai mari curiozități despre marea prezentatoare rămâne salariul ei. Toată lumea și-ar dori să știe cât câștigă de la ProTV, având în vedere că se vorbește despre sume colosale. Se pare, însă, că acest aspect nu va ieși prea curând la suprafață.

Nici măcar fiica ei, Alexia Eram, nu știe cu cât este plătită mama ei. Influencerița a mărturisit că aceasta nu i-a dezvăluit niciodată informații legate de bani, crezând, probabil, că ar putea să o dea de gol în fața publicului. Tânăra nici măcar nu este curioasă, având în vedere că își câștigă singură existența.

„Nici eu nu îl știu, mă jur! Vă jur, nu mi-l spune, pentru că poate crede că dacă mi l-ar spune, aș scăpa informația. Mă jur că eu nu îl știu! Eu chiar nu știu! De vreo doi ani și jumătate, aproape trei ani, îmi câștig singură banii, ca să înțeleagă toată lumea. Normal că mama e foarte mândră și nici nu-i cer bani, chiar dacă aș avea nevoie. Și ea se comportă cu mine ca și cum aș fi și eu un om matur!”, a declarat Alexia Eram.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *