Anunț de ultimă oră: o actriță celebră este la un pas de moarte. Doar aparatele o mai țin în viață

Anunț de ultimă oră: o actriță celebră este la un pas de moarte. Doar aparatele o mai țin în viață

Una dintre cele mai cunoscute actrițe din lume este la un pas de moarte. Aceasta este în stare extrem de gravă la spital și doar aparatele o mai țin în viață. A suferit un accident grav în urmă cu câteva zile, iar de atunci nu își mai poate reveni. Nimeni nu îi mai dă șanse de recuperare și medicii deja i-au pregătit familia pentru ce este mai rău.

Anne Heche a făcut accident

Anne Heche, celebra actriță internațională, a fost victima unui accident rutier extrem de grav. Aceasta conducea cu viteză când a intrat cu mașina într-o casă din zona Mar Vista din Los Angeles. Mașina a  trecut prin casă, dar locuitorii au fost în afara oricărui pericol. Lovitura a provocat și un incendiu major, care a fost stins abia după o oră.

Vezi și: Doliu în toată România! A murit un mare artist al vremurilor

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de salvare, care au oferit primul ajutor. La momentul producerii accidentului, medicii au încercat să o stabilizeze, dar a ajuns la spital în comă. Familia ei spune că a rămas în comă și se confruntă cu „o leziune cerebrală anoxică severă”, iar șansele de supraviețuire sunt aproape inexistente.

Familia va dona organele actriței

Familia actriței Anne Heche spune că „nu se așteaptă ca aceasta să supraviețuiască” în urma accidentului grav și cei dragi sunt pregătiți pentru ce este mai rău. Numai o minune o mai poate salva, dar medicii spun că nu se mai pune problema de așa ceva pentru că, odată deconectată de la aparatele care o țin în viață acum, inima ei va ceda.

Medicii fac investigații acum în ceea ce privește organele ei, pe care familia vrea să le doneze. Apropiații spun că aceasta a fost cea mai mare dorință a ei, ca organele să ajungă la cei care au nevoie și să le ofere acestora o nouă șansă la viață.

„A fost alegerea ei să-și doneze organele. Este menținută în viață cu suport pentru a determina dacă organe sunt viabile”, a spus familia actriței.

Heche, în vârstă de 53 de ani, este cunoscută pentru filme precum „Psycho”, „Donnie Brasco” sau „Cedar Rapids”. A apărut și în seriale TV celebre, precum: „Ally McBeal”, „Everwood”, „Men in Trees” şi „The Michael J. Fox Show”, „Gracie’s Choice” şi „Vanished”.  Una dintre cele mai mari reușite a fost trofeul Daytime Emmy pentru rolul din „Another World”.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *