Câți ani avea, de fapt, Israela. Secretul vârstei sale a fost dezvăluit!

Câți ani avea, de fapt, Israela. Secretul vârstei sale a fost dezvăluit!

Israela Vodovoz a încetat din viață în prima săptămână din luna martie a anului 2018. Una dintre controversele din timpul vieții sale, era legată chiar de vârstă.

Toată lumea o știe pe Israela de la televizor. Ea era una dintre personajele care apare des în emisiunile de scandal difuzate la ceas de noapte. Mulți dintre cei care au urmărit-o s-au întrebat câți ani are Israela, de fapt.

Adevărata vârstă a Israelei Vodovoz a stârnit numeroase controverse în presa tabloidă. Unii spun că ar avea 80 de ani, alții susțin că ar avea 60. Israela a fost prezentă într-o emisiune de televiziune de la Antena Stars, unde a vorbit despre vârsta ei reală.

Soția lui Liviu a declarat, la finalul anului 2016, că este mai mare cu doi ani decât numărul scris în buletin.

„11.11.1950, în buletin. Dar de fapt, eu din ceea ce ştiu sunt mai mare cu 2 ani. De ce? Că era după război, nu mai contează”, a mărturisit vedeta.

Bătută de Liviu

Israela a devenit cunoscută pentru relația atipică pe care o are cu soțul ei Liviu, mai mic cu 30 de ani decât ea. Relația lor a fost presărată cu multe scandaluri publice.

Femeia l-a acuzat pe Liviu că este alcoolic și că a bătut-o de mai multe ori. Cel mai recent episod legat de cei doi era dispariția lui Liviu, găsit într-un final.

„M-a ameninţat cu moartea şi am simţit că îngheţ. Violenţele fizice au apărut acum 4-5 ani, dar s-au acutizat în ultimele săptămâni. De multe ori a ridicat pumnul şi a nimenit în mine. Mă lovea de multe ori în mâini, ştiind că am osteoporoză şi o dată m-a atins în cap”, a povestit ea.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *