Cine este Ibrahim Ashary, bărbatul care apare tot mai des în compania Anamariei Prodan

Cine este Ibrahim Ashary, bărbatul care apare tot mai des în compania Anamariei Prodan

În ultima vreme, în presa mondenă au apărut zvonuri potrivit cărora Anamaria Prodan (49 de ani) ar avea un nou iubit. În urma deciziei de a divorța de Laurențiu Reghecampf (46 de ani), din 2021, după un mariaj de 13 ani, impresara încearcă să-și refacă viața personală, însă până acum nu s-a confirmat că ar avea un nou partener de viață.

Zvonurile legate de acest subiect au apărut după ce Anamaria a postat pe conturile sale sociale câteva fotografii în care apare în prezența unui bărbat misterios. Cei doi s-au fotografiat în diverse locații și par destul de apropiați.

În dreptul postărilor, impresara l-a menționat pe bărbatul respectiv printr-un tag și așa a reieșit că numele lui este Ibrahim Ashary. Ashery este unul dintre cei mai cunoscuți medici din Dubai, specializat în chirurgie plastic. El este considerat un expert mai ales în rinoplastie și lifting facial.

În plus, a contribuit la dezvoltarea unei soluții de înfrumusețare la mare modă acum, numită “Ashary Thread Lift Technique”. Ibrahim Ashary este absolvent al Universității din Tubingen, Germania, și ar o experiență de peste 15 ani în chirurgia plastică, potrivit imcas.com.

Anamaria Prodan nu a declarat până acum nimic legat de o posibilă relație cu Ashary. Impresara a decis să nu vorbească despre viața intima până nu se încheie divorțul cu Reghecampf.

Anamaria Prodan spune că Laurențiu Reghecampf are datorii mari la ea De când au decis să divorțeze, impresară și fostul antrenor al Universității Craiova și-au aruncat atacuri constante. Cea mai recentă acuză a Anamariei este legată de datoriile financiare pe care Reghe le-ar avea la ea.

Impresara spune că nu i-a plătit pensia alimentară a băiatului, Laur Jr., pe care îl au împreună și este nemulțumită că instanța a stabilit o cotă fixă de 2.000 de euro și nu o treime din salariul lui de antrenor.

”Cere judecătorilor să stabilească cât să plătească pensie pentru copilul lui? Nu vreau să particip la prostia lui Reghe! I-am spus și eu, și copiii, că este binevenit acasă să-și vadă copiii sau să-i ajute când și cu cât vrea! Dacă a ajuns să ceară judecătorilor să stabilească cât se dea copiilor e tragic.

Dar fiecare cum și cât poate. Ok, mi-a cerut cheltuieli de judecată, pentru faptul că el a deschis Ordonanța și el a cerut stabilirea pensiei?! Judecătorii au hotărât cât să dea copilului lui și ca eu să achit cheltuielile de judecată?! La cât i-am dat în viața mea mai contează 2000 euro? E tragicomic! Din toate punctele de vedere.

Va ajunge rău cu tot ce face. Veți vedea traseul lui în foarte scurt timp. Tot ce am construit pentru el în 16 ani, a demolat inconștient în doar doi ani! Treaba și problema lui! Eu nu am treabă cu așa ceva. Avocatul meu se ocupă de tot. Mă lasă rece tot ce face. Eu îmi cresc copiii mândră cu capul sus și îi cresc în demnitate – a declarat Prodan, pentru click.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *