Cum arată acum cea mai grasă femeie din România. A slăbit peste 100 de kilograme


Obezitatea este una dintre cele mai răspândite boli ale momentului. O mulțime de persoane se confruntă cu kilogramele în plus, dar unele dintre ele aleg să ia măsuri la un moment dat. Printre ele se numără și cea mai grasă femeie din România, care a reușit să scape de peste 100 de kilograme și să ducă din nou o viață normală.

Cea mai grasă femeie din România

Mariana Buică era cunoscută drept cea mai grasă româncă din România în anul 2013. Avea pe atunci doar 25 de ani și cântărea peste 240 de kilograme, greutate care i-a distrus complet viața. Nu se mai putea ridica deloc din pat și tot ce făcea de-a lungul zilei era să mănânce. Devenise dependentă de mâncare și aceasta era singura care îi aducea fericirea.

Era batjocorită de toți oamenii și nici nu mai ieșea din casă atât din cauza faptului că se deplasa foarte greu, dar și pentru că îi era rușine de felul în care arăta. Încă de la 14 ani s-a luptat cu greutate, a renunțat la școală din cauza bullying-ului la care era supusă și chiar a vrut să se sinucidă de mai multe ori, pentru a scăpa de tot calvarul.

‘’Medicii spun că m-am obișnuit eu să mănânc și că stomacul este prea mare și acum singura variantă este să fac o operație de micșorare de stomac. De la vârsta de 14 ani umblu prin spitale, între investigații, diete și tratamente. A trebuit să-mi întrerup toate studiile. Îmi doresc și eu o familie, o viață normală. Sunt disperată. Sunt disperată, nu mai știu ce să fac. Aseară am vorbit cu mami și i-am spus că nu mai pot să mai trăiesc așa că mă sinucid. Am 25 de ani și trebuie să fac ceva în viață și mă gândesc că mai târziu nu o să mai pot să fac nimic, nici să mă ridic din pat’’, spunea Mariana Buică acum ceva timp.

A decis atunci să schimbe ceva, a mers la o emisiune televizată unde i-a impresionat pe telespectatorii și medicii din România, iar cu ajutorul acestora a reușit să revină la o viață normală.

Mariana Buică a slăbit

După ce s-a operat, Mariana a reușit să slăbească treptat și ajunsese să cântărească mai puțin de 100 de kilograme, ceea ce reprezenta un adevărat miracol pentru ea. Se simțea mult mai bine, avea din nou viață socială și își dorea să își întemeieze o familie.

Mariana Buică și-a îndeplinit chiar și visul de a deveni mamă. A născut de două ori și, în sfârșit, și-a găsit sensul în viață. Apropiații spun, însă, că viața ei nu este deloc roz: s-a despărțit de tatăl copiilor și nu are parte de niciun sprijin acum. În plus, are și un tată bolnav, pe care trebuie să îl îngrijească și ar fi început să ia din nou în greutate din cauza stresului.

„Mariana a avut o perioadă alocație de susținere a familiei din partea statului, dar acum nu mai primește nimic în afara alocației lunare pentru copii. Este o femeie muncitoare, încearcă să o scoată la capăt cu cheltuielile așa cum poate și ea”, au declarat angajații Primăriei din Maglavit, localitatea în care trăiește Mariana.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *