Decizie șocantă în cazul Caracal! Ce se întâmplă acum cu Gheorghe Dincă

Decizie șocantă în cazul Caracal! Ce se întâmplă acum cu Gheorghe Dincă

Cazul Caracal rămâne în continuare în atenția românilor, la trei ani de la marea dispariție a celor două fete din Olt. Astăzi a fost luată o decizie radicală pentru presupusul criminal Gheorghe Dincă, pentru care familiile îndurerate își doresc tot ce este mai rău.

Condamnarea lui Gheorghe Dincă, din nou amânată

Judecătorii au luat o decizie în dosarul Caracal, la trei ani de când Alexandra Măceșeanu și Luiza Melencu au fost răpite de Gheorghe Dincă. Astăzi ar fi trebuit luată o decizie radicală în cazul criminalului, dar se pare că aceasta a fost amânată din nou.

Judecătorii nu l-au condamnat astăzi pe Gheorghe Dincă, ci au decis să amâne pronunțarea în ceea ce privește acest dosar, deoarece magistratul care a judecat cazul nu a putut fi prezent. Judecătoarea Diana Cotoi se află în concediu de odihnă, ce ar putea fi prelungit în concediu medical, pentru că are ceva probleme de sănătate.

„Pentru a asigura respectarea principiului continuităţii completului de judecată conform reglementărilor art. 123 alin. 4 din Regulamentului de ordine interioară al instanţelor judecătoreşti, art. 354 alin. 2 C.p.p. şi jurisprudenţa constantă a Curţii Europene a Drepturilor Omului, stabileşte termen pentru deliberare şi pronunţare la data de 09 septembrie 2022. Pronunţată în şedinţă nepublică, azi, data de 12.08.2022, la Tribunalul Olt“, se arată în soluția Tribunalului Olt.

Gheorghe Dincă se crede nevinovat

Gheorghe Dincă susține, în continuare, că este nevinovat și spune că fetele sunt moarte, dar nu din vina lui. Criminalul a fost arestat în regim de maximă siguranță la început, dar a fost trecut în regimul de detenție preventivă, având în vedere că nu i-a fost stabilită sentința finală. Are voie acum să se plimbe prin curtea închisorii, dar această “libertate” va fi o amintire după ce va fi judecat.

În ultima vreme ar fi avut un comportament extrem de ciudat, pe care toată lumea l-a observat. Surse din interiorul Penitenciarului Craiova au anunțat că acesta este mult mai liniștit și s-a schimbat extrem de mult, simțind că i se apropie sentința. A vrut să lase o impresie bună, dovedind că este un deținut exemplar.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *